homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Am luat prima pastila de dupa ciclu din blisterul vechi

#1 2008-09-13 21:39:28

shimmy
New member
De la: cluj-n
Inregistrat: 2007-03-30

am luat prima pastila de dupa ciclu din blisterul vechi

Buna seara,

Azi este a 8a zi de pauza lunara ..fiind seara si stiind ca trebuie sa-mi iau pastila, m-am grabit, nu am fost atenta , vorbeam la telefon si am scos blisterul vechi de portofel si am luat pastila pe care scria sambata. (mai aveam un blister vechi in portofel deoarece luna trecuta am facut sa-mi intarzie ciclu cu doua saptamani, eram in concediu , astfel au mai ramas 6 pastile in blisterul vechi.) blisterul nou il aveam undeva prin geanta si din reflex sau din rutina eu am luat direct din portofel.Este vreo problema?daca de maine continui cu blisterul nou..cu ziua de "duminica" si o arunc pe cea de "sambata" avand in vedere ca am luat-o deja din blisterul cel vechi.Iau Marvelon 21 de pastile , se implinesc deja vreo 5 ani si jumatate de cand iau pastile.Pastilele din blister sunt notate cu zilele saptamani pentru ca fiecare pastila contine cantitate diferita de progesteron? Astept un raspuns.

Multumesc anticipat.

#2 2008-09-13 22:00:34

pends
Hero member
De la: B/Br
Inregistrat: 2007-09-09

Re: am luat prima pastila de dupa ciclu din blisterul vechi

din cate stiu eu toate contin aceeasi cantitate. si eu am incurcat odata pastilele din folie, dar nu a fost nicio problema.

Bună ! Arăți ca o curvă !

#3 2008-09-13 22:04:55

shimmy
New member

mersi de raspuns smile  nu am de ales acuma..voi continua cu blisterul nou incepand de maine..si pastila de sambata o voi arunca ca nu cumva sa ma incurc iar pe cand trebuie sa fac pauza.Astept si un raspuns de la cineva care stie mai sigur ceva tongue daca se poate smile

#4 2008-09-13 22:06:36

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

e bine asa shimmy...sunt toate la fel deci nu e nicio problema...arunca pastila de sambata si poti continua normal...protectia nu a fost afectata smile

happy with him...inlove with him...puss

#5 2008-09-13 22:07:41

shimmy
New member

multumesc smile weekend placut in continuare tuturor !

Publicitate

loading...

#6 2008-09-13 22:08:01

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

cu placere si mersi la fel smile

happy with him...inlove with him...puss

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.