|
Nu esti logat.
Am luat prima pastila de dupa ciclu din blisterul vechi#1 2008-09-13 21:39:28
am luat prima pastila de dupa ciclu din blisterul vechiBuna seara, Offline #2 2008-09-13 22:00:34
Re: am luat prima pastila de dupa ciclu din blisterul vechidin cate stiu eu toate contin aceeasi cantitate. si eu am incurcat odata pastilele din folie, dar nu a fost nicio problema. Bună ! Arăți ca o curvă ! Offline #3 2008-09-13 22:04:55
Re: am luat prima pastila de dupa ciclu din blisterul vechimersi de raspuns nu am de ales acuma..voi continua cu blisterul nou incepand de maine..si pastila de sambata o voi arunca ca nu cumva sa ma incurc iar pe cand trebuie sa fac pauza.Astept si un raspuns de la cineva care stie mai sigur ceva daca se poate Offline #4 2008-09-13 22:06:36
Re: am luat prima pastila de dupa ciclu din blisterul vechie bine asa shimmy...sunt toate la fel deci nu e nicio problema...arunca pastila de sambata si poti continua normal...protectia nu a fost afectata happy with him...inlove with him... Offline #5 2008-09-13 22:07:41
Re: am luat prima pastila de dupa ciclu din blisterul vechimultumesc weekend placut in continuare tuturor ! Offline Publicitateloading...
#6 2008-09-13 22:08:01
Re: am luat prima pastila de dupa ciclu din blisterul vechicu placere si mersi la fel happy with him...inlove with him... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|