|
Nu esti logat.
Colpita acuta?#1 2008-09-13 17:33:37
colpita acuta?candidoza este acelasi lucru cu : colpita?... ce inseamna de fapt colpita acuta si este transmisibila sexual? dak da ,ce pastile sau crema ar trebui sa ia partenerul? Nous sommes nees pour aimer! Offline #2 2008-09-13 17:45:29
Re: colpita acuta?candida = colpita micotica...colpita mai poate fi si de alt fel...nu mi dau seama la cevrea sa se refere prin colpita acuta sincer...nu ai cumva buletinul de analiza? happy with him...inlove with him... Offline #3 2008-09-13 17:50:54
Re: colpita acuta?scrie doar : cistita acuta si colpita acuta ,si astept rezultatele la papanicoulau. Ca tratament mi-a dat ovule :Polygynax. cand o sa iau rez d la papanicolau ,o sa intreb dak tre ' sa s trateze si partenerul,pt k din c am vazut eu p aici ,parerile sunt impartitesi n-as vrea sa ma imbolnavesc iar,o data disparuta boala. Nous sommes nees pour aimer! Offline #4 2008-09-13 17:51:40
Re: colpita acuta?si pe ce baza a fost pus acest diagnostic? happy with him...inlove with him... Offline #5 2008-09-13 18:00:36
Re: colpita acuta?control ginecologic. Nous sommes nees pour aimer! Offline Publicitateloading...
#6 2008-09-13 18:02:23
Re: colpita acuta?si simptomele pe kre i le-am prezentat eu : secretie albicioasa cateodata abundenta( mirositoare),urinari dese,arsuri in timpul actului sexual,mancarimi ( rar) ,lipsa menstruatiei o luna... Nous sommes nees pour aimer! Offline #7 2008-09-13 18:02:33
Re: colpita acuta?mda...nu mai am ce comenta in acest caz...nu stiu cum a pus ea diagnosticurile de cistita acuta si colpita acuta fara nicio analiza dar in fine...eu in locul tau as schimba medicul... happy with him...inlove with him... Offline #8 2008-09-13 18:09:33
Re: colpita acuta?ms pt sfat Nous sommes nees pour aimer! Offline #9 2008-09-13 18:11:27
Re: colpita acuta?happy with him...inlove with him... Offline #10 2008-09-13 22:23:18
Re: colpita acuta?mdea... :f?rv?nad: mami de minuni Offline #11 2008-09-13 23:49:39Re: colpita acuta?Buna! Din luna iunie am o problema genitala si nici pana acum nu s-a rezolvat. Simptomele au fost: usturimi, dureri tip arsura la contactul sexual, mancarimi si secretie albicioasa vascoasa. Inainte de aparitia lor am avut contact sexual protejat. De aceea am banuit ca poate am devenit alergica la prezervativ. Am fost la ginecolog, mi s-a recoltat secretie, mi s-a dat tratament ovule (am uitat denumirea) si urma ca peste doua saptamani sa revin pentru a mi se comunica rezultatul si tratamentul. Diagnostic: colpita acuta - Gardnerella vaginalis. Am urmat tratament cu Cervugid si Tinidazol, iar prietenul meu a luat si el Tinidazol. Totul parea ca s-a rezolvat, dar ramasese durere la contactul sexual. Offline #12 2008-09-13 23:58:35
Re: colpita acuta?Shamaya...pune 5-6 zile iaurt intravaginal si in plus ia o cutie de biotics...te va ajuta cu refacerea florei vaginale...aaa...si daca faci spalaturi vaginale renunta repede la ele... happy with him...inlove with him... Offline #13 2008-09-14 00:03:29Re: colpita acuta?La spalaturi am renuntat de la inceput. Trebuie sa renunt si la baile in cada? Sau la tampoanele interne? Si... orice fel de iaurt? Ce este biotics? (scuze pt succesiunea de intrebari, dar sunt deja foarte ingrijorata). Offline #14 2008-09-14 00:05:28
Re: colpita acuta?la baile in cada nu...dar laob uri ar fi bine...iaurt natural (fara fructe) din comert..care il introduci in vagin cu o siringa de 5 ml (pt igiena alta siringa in fiecare seara)...si bioticsul e de fapt pastile ce contin lactobacili (la fel ca si iaurtul) si care ajuta sila refacerea florei vaginale... happy with him...inlove with him... Offline #16 2008-09-14 00:13:47
Re: colpita acuta?cu placere si bafta...sper si eu sa te ajute caci in definitiv gardnerella e o dereglare happy with him...inlove with him... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|