homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Detalii despre intreruperea de sarcina la clinica marie stopes

• Index
  •  » Vreau sa aflu
  •  » detalii despre intreruperea de sarcina la clinica marie stopes

#1 2008-09-15 17:34:38

rankk
New member
Inregistrat: 2008-02-29

detalii despre intreruperea de sarcina la clinica marie stopes

Buna fetelor,
Sunt "baba" de 38 de ani care va scria acum o saptamana despre testele de sarcina care ieseau pozitive si care spera sa fie o eroare(dupa 14 ani de la prima nastere nu mai ramasesem insarcinata).Voi mi-ati spus ca nu sunt astfel de erori, dar eu am tot sperat sa nu fie sarcina.Ei bine, este...6 saptamani...si am hotarat sa nu o pastrez.Desi sunt din Pitesti, vreau sa fac intreruperea la clinica Marie stopes din Bucuresti, cu anestezie totala.A mai facut cineva asta acolo?Spuneti-mi pas cu pas la ce sa ma astept...in ce consta exact anestezia totala...e vorba de intubatie, etc?Astept cu nerabdare vesti de la voi...mor de frica fizic si sunt distrusa psihic...cine ar fi crezut ca se mai poate intampla dupa 14 ani?

#2 2008-09-15 17:38:46

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

Re: detalii despre intreruperea de sarcina la clinica marie stopes

nu te intubeaza stai linistita...doresti neaparat cu anestezie totala? si...dc nu vrei sa l pastrezi? (daca nu sunt prea indiscreta)

happy with him...inlove with him...puss

#3 2008-09-15 18:54:09

rankk
New member
Inregistrat: 2008-02-29

da, doresc anestezie totala pt ca mor de frica...si nu il pot pastra pt ca am probleme mari hormonale care l-ar putea afecta pe bebe...baiatul meu, care are 14 ani, are oarecare probleme de crestere...adica, creste foarte greu...face sport si astfel mai rezolvam un pic problema...asa ca intelegi de ce nu pot sa risc.V-am mai spus ca am probleme mari de greutate...mult peste 100 kg...credeti ca asta va fi o problema pt anestezie?Si va mai rog sa nu ma acuzati ca am fost neglijenta si am permis sa se intample asta, dar chiar am avut grija...de 14 ani m-am protejat si am reusit...nu-mi explic cum s-a putut intampla.Chiar nu imi puteti da mai multe amanunte despre intreruperea de sarcina cu anestezie totala?

Si am uitat sa spun ca atunci cand l-am nascut pe baietel, acum 14 ani, problemele mele hormonale nu erau asa de mari...aveam si eu o greutate de om normal-64 kg;

Ultima oara a fost editat de crys_ty_na (2008-09-15 19:04:51)

#4 2008-09-15 19:09:01

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

rankk ti am editat eu mesajele dar ai te rog mai multa grija pe viitor...nu ai dc sa ti fie frica...eu in locul tau nu as face anestezie totala...nu vreau sa te sperii dar exista riscul de stop cardio-respirator...imi pare f sincer rau ca s a ajuns la asta dar va doresc si tie si baietelului tau multa sanatate

in ceea ce priveste avortul nu ai dc sa ti faci griji...cel mai probabil va fi realizat prin aspiratie si dupa vei primi un tratament...te sfatuiesc sa iti iei cateva zile de odihna dupa in care sa stai acasa si sa te odihnesti smile

happy with him...inlove with him...puss

Acum

• Index
  •  » Vreau sa aflu
  •  » detalii despre intreruperea de sarcina la clinica marie stopes

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.