|
Nu esti logat.
Pot sa raman gravida?#1 2008-09-16 23:02:46
pot sa raman gravida?am luat timp de 3 luni marvelon 28 si luna asta lam intrerupt .... azi am facut dragoste cu iubitu' meu si el a lasat in mine ...dupa care eu mam ridicat si nu mam mai intins pe spate...sa nu cumva sa creasca riscul de a ramane insarcinata..mai am cam 9 zile pana trebuie sami vina ciclu... ultima data cand mia venit a fost in 29 august si trebuie sami vina in luna asta in 24 pt k normal ciclu meu e regulat din 27 in 27 de zile...asta cand nu luam marvelon...cand luam pastile imi venea si dupa 25-26 de zile!va rog ajutati-ma si spunetimi daca pot ramane insarcinata ?? Daca cineva iti spune 'te iubesc', tu sa-i spui ca minte caci iubirea nu se spune ci se simte. Offline #2 2008-09-16 23:10:49
Re: pot sa raman gravida?Teoretic exista risc... Calculeaza-ti un pic perioada fertila, desi dupa cum stiu eu in primele luni dupa intreruperea anticonceptionalelor pot exista ovulatii multiple, deci risc si mai mare... Offline #3 2008-09-16 23:13:13
Re: pot sa raman gravida?nush cum se calculeaza perioada ferila... ce pot sa fac??? Daca cineva iti spune 'te iubesc', tu sa-i spui ca minte caci iubirea nu se spune ci se simte. Offline #4 2008-09-16 23:19:51
Re: pot sa raman gravida?Pai din ce ai scris tu acolo, ultima zi a perioadei fertile a fost 14 septembrie, deci sansele de a ramane sunt mici. Ele totusi exista... Gandeste-te daca vrei sa risti, daca nu, exista optiunea sa iei Postinor... Offline #5 2008-09-16 23:20:31
Re: pot sa raman gravida?da poti. At the top of the world there’s an island.A place where the sun never shines,but the people don’t care. Because the snow over there is so bright they nearly go blind. Offline Publicitateloading...
#6 2008-09-16 23:46:50
Re: pot sa raman gravida?dupa Metoda calendarului (Ogino-Knauss) am calculat si mi-a dat prima zi a perioadei fertile 7 si ultima zi 20 si azi sunt in a 19a zi.... voi ce parere aveti sunt sanse mari de a ramane??sau mici??? pentru ca eu am luat anul asta o data pastinor si din cate am inteles daca iei de 2 ori intr-un an sunt sanse sa nu mai poti avea bebe:(e adevarat??dupa ce mam ridicat am fugit repede la baie si m-am si spalat ...si nu m-am mai intins de loc pe spate...nici asta nu ajuta cu nimic? Ultima oara a fost editat de deiutza0 (2008-09-16 23:51:17) Daca cineva iti spune 'te iubesc', tu sa-i spui ca minte caci iubirea nu se spune ci se simte. Offline #7 2008-09-16 23:51:46
Re: pot sa raman gravida?Nu ajuta cu nimic, din pacate Sanse exista, ai vazut ca si metoda calendarului are marja de esec (de pana la 40%)... Offline #8 2008-09-16 23:52:40
Re: pot sa raman gravida?deiutza0, povestile astea cu statul pe spate sunt simple bazaconii. iar perioada fertila nu ti-o poti calcula corect pt ca e nevoie de durata ciclului in ultimele 4-6 luni, in care nu ai luat ac. dar, cum tu ai luat pana luna asta, nu poti sa-ti stii corect perioada fertila. Offline #9 2008-09-16 23:58:19
Re: pot sa raman gravida?of:(...dar dupa ce iei un timp ac. si in prima luna dupa ce leai lasat deja cresc sansele de a ramane insarcinata??? pt ca eu am auzit ca in prima luna dupa ce iei ac. sunt sanse f mici de a ramane...dar daca o sa iau pastinor sunt sanse sa nu mai pot face bebe?sunt sanse mari? Daca cineva iti spune 'te iubesc', tu sa-i spui ca minte caci iubirea nu se spune ci se simte. Offline #10 2008-09-17 00:13:30
Re: pot sa raman gravida?dupa ce intrerupi ac sunt sanse fie sa ovulezi mai greu, fie sa ovulezi mai usor, chiar sa ai ovulatie multipla. depinde de organismul tau. Offline #11 2008-09-17 00:16:09
Re: pot sa raman gravida?multumesc mult nu stiu ce ma faceam fara voi:*::: Daca cineva iti spune 'te iubesc', tu sa-i spui ca minte caci iubirea nu se spune ci se simte. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|