|
Nu esti logat.
Ajutor!!!!!!!!!!!!!!#1 2008-09-18 10:46:54
ajutor!!!!!!!!!!!!!!buna sunt noua pe acest forum.am 20 ani sunt din buc.am o problema care ma sperie foarte tare! in urma cu 3 luni am fost la un medic ginecolog si am aflat ca am o rana cat nuca pe colul uterin,anexita bilaterala cu inflamatie pe dreapta! am urmat tratament cu ovule macmiror,cerviron,polidin si antibiotic:doxiciclina,ampicilina,metronidazol si indometacin ! sunt foarte speriata pt ca nu s-a vindecat deloc,de anexita nu am scapat si am durei mai tot timpul si cel mai grav am dureri in timul contactului sexual! am facut si babes papanicolau si am candida!sunt foarte disperata si va rog sa-mi dat un sfat pt ca nu stiu ce sa fac in continuare! Offline #2 2008-09-18 10:50:33
Re: ajutor!!!!!!!!!!!!!!Medicul nu ti-a zis ce sa faci in continuare ? Candida e cea mai mica problema, probabil ai facut-o de la atatea antibiotice. Medicul trebuie sa-ti spuna ce sa faci cu rana respectiva, daca trebuie cauterizata sau nu. Offline #3 2008-09-18 11:02:40
Re: ajutor!!!!!!!!!!!!!!multumesc pentru raspuns!mai astept sin alte pareri! Offline #4 2008-09-18 12:24:00
Re: ajutor!!!!!!!!!!!!!!
pai trebuie trata anexita...apoi scapat de candida si apoi cauterizata rana care e oricum intretinuta de candida... happy with him...inlove with him... Offline #5 2008-09-18 12:56:38
Re: ajutor!!!!!!!!!!!!!!si odata cu antibioticele ia si un antimicotic, pt ca antibioticele duc la aparitia candidei si o intretin. Offline Publicitateloading...
#6 2008-09-18 13:40:43
Re: ajutor!!!!!!!!!!!!!!multumesc frumos pt sfat am sa tin cont Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|