|
Nu esti logat.
:( I need an answer pls#1 2008-09-18 11:55:19
:( I need an answer plsultima menstra am avut-o pe 15 aug..am avut contact sexual neprotejat fara ca pr meu sa ejaculeze in mn..trebuia k in jur de 11-12 sa imi vina..este 18 si inca nu s-a intamplat..ieri..am facut si un test de sarcina si a iesit clar negativ...ce sa intampla??e-a mai intamplat cuiva sa-i intarzie atat demult si sa nu fie o sarcina?? Offline #2 2008-09-18 12:16:49
Re: :( I need an answer plscand a avut loc contactul sexual? dak au trecut 3 sapt de la contact pana sa faci testul inseamna k e concludent...si sa te linistesti k nu esti insarcinata "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #3 2008-09-18 12:18:10
Re: :( I need an answer plsPai ca sa fie relevant un test de sarcina trebuie facut fie la 7 zile de la intarzierea menstrei sau la 21 de zile de la contactul cu risc.Din cate am inteles eu ai facut un test ieri...eu zic ca au fost 7 zile de intarziere a menstrei...deci cred ca nu poate fi o sarcina.Ca sa te calmezi mai poti face unul astazi. "I may not have gone where I intented to go, but I think I have ended up where I needed to be." Douglas Adams Offline #4 2008-09-18 12:24:59
Re: :( I need an answer plspff...o sa mai ast si azi..si o sa repet testul maine...sper sa imi vinaaa:( multumec pt raspunsuri:* Offline #5 2008-09-18 20:14:48
Re: :( I need an answer plsmi-a venit:) !!! Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|