|
Nu esti logat.
Treburi casnice pe care urasti sa le faci-6#96 2008-09-18 13:46:42
Re: Treburi casnice pe care urasti sa le faciacum tre sa spal vasele si nu-mi placeeeeeeee......dar nu mai am in ce manca k le-am murdarit cam pe toate.... ..be the best ...fuck the rest )) Offline #97 2008-09-19 10:17:32
Re: Treburi casnice pe care urasti sa le facice bine... ma simt normala... si eu urasc sa calc... mai ales sa calc camasi, bah! si iubi poarta numa camasi la scarbici.... asa ca am de-a face din plin cu aceasta activitate plicticoasa!!! Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #98 2008-09-19 10:29:05
Re: Treburi casnice pe care urasti sa le facinici mie nu imi place sa calc...si sa sterg praful...in rest la curatenie fac cam de toate, oricat de scarbos ar fi, gen spalat cada, chiuveta, wc etc . mai urasc sa spal vasele cu apa rece "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #99 2008-09-19 10:54:14
Re: Treburi casnice pe care urasti sa le faci
mie nu=mi place sa spal vasele la tara... nu pt ca e rece apa, ci pt ca "spalatul" se reduce la o zoiala in 2 galeti cu apa jegoasa... si cel ami tare ma enerveaza ca nu se clatesc bine si ramane detergent pe vase.... Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #100 2008-09-19 12:07:17
Re: Treburi casnice pe care urasti sa le faci
Asa si la mine... Nu-mi place in mod special, dar le fac, daca trebe Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|