homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Treburi casnice pe care urasti sa le faci-6

#96 2008-09-18 13:46:42

You_and_Me
Diamond member
Inregistrat: 2008-03-13

Re: Treburi casnice pe care urasti sa le faci

acum tre sa spal vasele si nu-mi placeeeeeeee......dar nu mai am in ce manca k le-am murdarit cam pe toate....

..be the best ...fuck the rest smile))

#97 2008-09-19 10:17:32

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

ce bine... ma simt normala... si eu urasc sa calc... mai ales sa calc camasi, bah! si iubi poarta numa camasi la scarbici.... asa ca am de-a face din plin cu aceasta activitate plicticoasa!!!

si nici sa schimb asternuturile (sa infat perne, plapumi etc) nu prea imi place.

in rest.... imi place mult sa am grija de casa..... cel ami mult imi place sa fac curat (spalat, dat cu aspiratorul etc), dar si sa gatesc.... le fac cu drag, pt noi!!

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#98 2008-09-19 10:29:05

Soleil
Addicted member
Inregistrat: 2007-01-31

nici mie nu imi place sa calc...si sa sterg praful...in rest la curatenie fac cam de toate, oricat de scarbos ar fi, gen spalat cada, chiuveta, wc etc rotfl . mai urasc sa spal vasele cu apa rece neutral

"Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă."
Thé à la menthe hjarta

#99 2008-09-19 10:54:14

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

nicolle_rox a scris:

mai urasc sa spal vasele cu apa rece neutral

mie nu=mi place sa spal vasele la tara... nu pt ca e rece apa, ci pt ca "spalatul" se reduce la o zoiala in 2 galeti cu apa jegoasa... si cel ami tare ma enerveaza ca nu se clatesc bine si ramane detergent pe vase....

in schimb la munte spal vasele in parau si e ok... pot sa le clatesc cat vreau si apa e curgatoare... chiar daca fff rece

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#100 2008-09-19 12:07:17

blueeyes
Platinum member
De la: BearLand
Inregistrat: 2006-11-30

mitzili a scris:

fac de toate....trebuie doar sa am dispozitia necesara. sa nu am stare de lene

Asa si la mine... Nu-mi place in mod special, dar le fac, daca trebe roll

patfierbinte      sjuk     
mamica de Davidut si Anna-baba hjarta hjarta hjarta

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.