homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Help plz

#1 2008-09-20 12:04:55

ale_eu
Full member
Inregistrat: 2007-09-18

help plz

acum cand faceam dush am observat ca am un soi de galma in exteriorul labiei stangi.e umflat un pic si clitorisul,numai in partea stanga.se poate sa fie de la epilat?m`am epilat cu ceara acum cateva zile.nu doare,nu ma mananca...nimic.eu ajung la doctor numai peste vreo saptamana.vreau sa imi fac si pap`ul si o analiza de secretie.
1.ce credeti ca poate fi acea galma?
2.pap`ul parca se face intr`o anumita perioada a lunii,dar cu analiza de secretie cum e?
3.am dat cu un pic de triderm pe acea galma.asta il aveam acasa tot de la doctor,de alta data.e ok?sa mai dau?
mentionez ca de ceva vreme,nu mult, am si o secretie mai ciudata.

Ultima oara a fost editat de ale_eu (2008-09-20 12:11:57)

#2 2008-09-20 12:59:19

Alina Delia
Addicted member
De la: Cluj-Napoca
Inregistrat: 2007-12-16

Re: help plz

pai eu zic ca afli oricum la medic.. daca tot mergi..nu e bai daca astepti pana ajungi..zic eu

Cine rade la urma....gandeste mai incet dumbom

#3 2008-09-20 13:24:33

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

Re: help plz

ale_eu a scris:

acum cand faceam dush am observat ca am un soi de galma in exteriorul labiei stangi.e umflat un pic si clitorisul,numai in partea stanga.se poate sa fie de la epilat?m`am epilat cu ceara acum cateva zile.nu doare,nu ma mananca...nimic.eu ajung la doctor numai peste vreo saptamana.vreau sa imi fac si pap`ul si o analiza de secretie.
1.ce credeti ca poate fi acea galma?
2.pap`ul parca se face intr`o anumita perioada a lunii,dar cu analiza de secretie cum e?
3.am dat cu un pic de triderm pe acea galma.asta il aveam acasa tot de la doctor,de alta data.e ok?sa mai dau?
mentionez ca de ceva vreme,nu mult, am si o secretie mai ciudata.

1 poate fi de epilat...sau poate fi cu totul altceva...doar medicul poate pune un diagnostic
2 analiza de secretie poate fi facuta oricand numai la menstra nu...dar e bine sa astepti o zi 2 dupa ce trece menstra
3 daca intradevar e de la epilat cutadenul e bun...tridermul e cam ca si aspirina...buna lamai multe...deci sa nu te astepti la un rezultat spectaculos...

happy with him...inlove with him...puss

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.