|
Nu esti logat.
Offf.... am nevoie de putin ajutor#1 2008-09-20 23:03:32offf.... am nevoie de putin ajutorfetele, problema sau nu Ultima oara a fost editat de annna (2008-09-20 23:13:43) El, poate e singurul ce poate Sa-mi promita, sa ma minta ca o sa treaca toate... Offline #2 2008-09-20 23:22:26
Re: offf.... am nevoie de putin ajutoranna eu zic k e ok cum ai procedat si nu ai de ce sa iti faci griji!dar mai asteapta si alte pareri.. Viata e scurta, incalca regulile, iarta repede, saruta incet, iubeste cu adevarat, razi necontrolat, si nu regreta nimic care te face sa zambesti!! ..."ai nevoie de cineva ca sa suferi si mai apoi sa te vindeci"... Offline #3 2008-09-20 23:30:42Re: offf.... am nevoie de putin ajutorms oana chestia e ca inainte de operatie nu mai facusem nimic de vreo 3 saptamani ca nu am avut unde.. dupa operatie iti dai seama... 40 zile am stat departe... si acu s-a ivit ocazia sa facem nani amandoi :"> si... si eu cred ca am procedat corect insa El, poate e singurul ce poate Sa-mi promita, sa ma minta ca o sa treaca toate... Offline #4 2008-09-20 23:46:49
Re: offf.... am nevoie de putin ajutorsi eu zic ca e in regula in plus, nu trebuie imediat cum vezi picatura de sange, sa si iei pastila... iti vine dimineata, pastila o poti lua si seara in aceeasi zi, iti alegi o ora. iar de la sangerarea ta de pe la 8 seara pana marti a 2a zi, nu-s 24 de ore sa zici ca ar fi trecut prima zi de menstra in intregime There ain't no sunshine now that he's gone Offline Publicitateloading...
#6 2008-09-21 00:30:12
Re: offf.... am nevoie de putin ajutor
ai procedat bine...ai luat o din prima zi...stai linistita happy with him...inlove with him... Offline #8 2008-09-21 13:09:11
Re: offf.... am nevoie de putin ajutorhappy with him...inlove with him... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|