|
Nu esti logat.
Am o intrebare ...#1 2008-09-21 18:09:27
am o intrebare ...Buna fetelor, am o problema sau asa cred eu. Iau de aprox 2 ani Loette .. nu am avut probleme cu ele pana anul acesta in iulie.mi`a venit ciclul inainte cu 5 zile de pauza deci in timpul in care inca luam pastilutze roz plus perioada aceea de 7 zile de pauza.Tin sa precizez k in cele 5 zile dinaintea perioadei normale in care treb uia sa`mi vina ciclul a fost perfect normal. in perioada de 7 zile de pauza a fost cand normal cand doar o scurgere maro. in august am fost la mare si am luat in continuare o folie de ac pt a intrerupe menstra.apoi ciclul mi`a venit normal. luna aceasta, iar inainte cu vreo 6-7 zile de perioada normala de pauza mi`au aparut pe slip cand pete de sange, cand pete maronii. mai am inca 3 pastilkute de luat pana intru in per normala pt menstra. Ce credeti ? sunt de vina pastilele ? nu mi se potrivesc ? sau care ar fi cauza acestor schimbari ? a...in primele luni de luat anticonceptionale mi s`a mai intamplat sa mai am astfel de scurgeri dar doctorita a zis k e normal k organismul se acomodeaza cu ele. insa au trecut 2 ani de atunci .... Nu am uitat niciodata nici o pastila si tot timpul am luat`o la ora exacta. Voi ce credeti ? Scuze daca msg e cam lung...dar trebuia sa explic cumva va pup si asht un raspuns. Mersi Offline #2 2008-09-21 18:14:29
Re: am o intrebare ...doar in primele 3 luni e normal sa ai spotting Offline #3 2008-09-21 18:18:05
Re: am o intrebare ...du-te la medic sa ti le schimbe. ce ai tu e spotting. si eu am luat ac trifazice si aveam spotting cand luam pastilute de o anumita culoare. Offline #4 2008-09-21 18:23:25
Re: am o intrebare ...Eu shtiam k spotting e o secretie maronie .. dar cateodata era sange si in cantitati suficiente cat sa ai impresia k e menstra. Deci sunt doar nepotrivite pt mine nu ? ... sper k nu sunt insarcinata, ma gandesc k de 3 luni incoace de cand am chestiile astea ash mai fi avut si alte simptome nu ? Sunt cam paranoica de felu meu cand vine vb de lucruri serioase Offline #5 2008-09-21 18:26:31
Re: am o intrebare ...Daca ai luat pilulele cum trebuie si in cazul in care ai luat antibiotic te-ai protejat suplimentar si ti-a venit si menstra e ok n-ai de ce sa-ti faci griji. Offline Publicitateloading...
#6 2008-09-21 18:48:28
Re: am o intrebare ...Mersi mult de tot fetelor k sunteti atat de prompte, de sincere si de bine informate. m`ati linistit . Va pup Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|