|
Nu esti logat.
Oare ce o fi??#1 2008-09-18 18:48:50
oare ce o fi??fetelor ajutati-ma si cu pe mine cu o parere, doua... va spun ca nu am fost la doctor, asa ca nu am un diagnostic... de cateva zile ma simt asa ametita, am dureri mai jos de coaste (presupun ca e stomacul pentru ca ma simt balonata si imi vine sa vars) in plus deasta ma simt ciudat... ma doare si capul si sunt plictisita... va spun ca iau anticonceptionale (Logest) de luna trecuta... sunt la mijlocul celei de-a doua folii. Vreau sa zic ca am avut acea scurgere in prima luna insa acum nu mai am... si ma bucur insa sa am starea asta de la AC? sau vreo problema la stomac? insarcinata nu am cum sa fiu caci mi-a venit la inceputul lunii si am luat corect AC. voi de ce parere sunteti? Offline #2 2008-09-18 18:52:02
Re: oare ce o fi??Poate fi de la vreme, poate fi o mica indigestie, poate fi oboseala, sau poate fi acomodarea cu AC. Si eu am momente cand ma simt cum zici tu, dar de obicei ori e de la schimbarea brusca a vremii, ori ca nu sunt odihnita. Daca simptomele astea persista, mergi totusi la un medic A venit, a venit toamna, acopera-mi inima cu ceva, cu umbra unui copac sau mai bine, mai bine cu umbra ta. Ma tem ca n-am sa te mai vad, uneori, ca or sa-mi creasca aripi ascutite pan' la nori, Ca ai sa te ascunzi intr-un ochi strain, si el o sa se-nchida cu-o frunza de pelin... Offline #3 2008-09-18 18:54:35
Re: oare ce o fi??ouff... rau mai e... multumesc Offline #4 2008-09-18 18:58:36
Re: oare ce o fi??Stomacul te doare, te simti inconfortabil sau mai degraba te 'inteapa'? A venit, a venit toamna, acopera-mi inima cu ceva, cu umbra unui copac sau mai bine, mai bine cu umbra ta. Ma tem ca n-am sa te mai vad, uneori, ca or sa-mi creasca aripi ascutite pan' la nori, Ca ai sa te ascunzi intr-un ochi strain, si el o sa se-nchida cu-o frunza de pelin... Offline #5 2008-09-18 19:33:04
Re: oare ce o fi??Eu cand ma simt asa, iau niste magneziu cu B6 (si protectie gastrica - omez). Cred ca in timpul menstruatiei pierd magneziu, iar aceasta carenta la mine da simptome asemanatoare celor descrise de tine. Poate te ajuta si pe tine - oricum, nu cred ca iti poate face rau. Offline Publicitateloading...
#6 2008-09-21 22:31:35
Re: oare ce o fi??
Ma simt inconfortabil... parca sunt balonata, mi-e greatza cateodata si ma simt lenoasa nu stiu care e treaba dar e ciudat... Offline #7 2008-09-21 22:38:40
Re: oare ce o fi??greata poate fi de lapilule daca apare dupa ce o iei...dar balonarea are alte motive... happy with him...inlove with him... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|