|
Nu esti logat.
De ce?#1 2008-09-21 22:45:45
de ce?fetele, am o intrebare... si stiu ca teoretic nu ar trebui sa ma ingrijorez, pt. ca nu am absolut niciun motiv sa o fac, dar va intreb mai mult din curiozitate... dupa 2 ani de ac, cand menstra mi-a venit mereu in aceeasi zi, duminica, astazi nu s-a intamplat asta. folia urmatoare o s-o incep abia joi, deci timp mai e suficient... dar pur si simplu ma intreb, de ce dupa 2 ani... se poate schimba ziua aparitiei acesteia?... “if you want something in life, reach out and grab it...” Offline #2 2008-09-21 22:47:10
Re: de ce?da...se poate...si eu am trecut prin asta dar nu dupa 2 ani ci dupa cateva luni happy with him...inlove with him... Offline #3 2008-09-21 23:56:12
Re: de ce?same here..in fiecare luna e o surpriza ziua cand vine Cine rade la urma....gandeste mai incet Offline #4 2008-09-21 23:57:13
Re: de ce?ioi, surprize surprize “if you want something in life, reach out and grab it...” Offline #5 2008-09-22 00:18:54
Re: de ce?in cazul tau cred ca are legatura cu scaderea cantitatii menstrei...caci cum bine stim menstra sub pilule se diminueaza in timp happy with him...inlove with him... Offline Publicitateloading...
#6 2008-09-22 08:12:35
Re: de ce?
Mie in luna cand mi-a venit duminica (desi de obicei imi venea joia) cred ca mi-a venit asa din cauza ca eram ff sresata: sesiune, licenta, etc. Alta explicatie nu gasesc © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|