homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

De ce?

#1 2008-09-21 22:45:45

algocalmin
Full member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2007-02-04

de ce?

fetele, am o intrebare... si stiu ca teoretic nu ar trebui sa ma ingrijorez, pt. ca nu am absolut niciun motiv sa o fac, dar va intreb mai mult din curiozitate... dupa 2 ani de ac, cand menstra mi-a venit mereu in aceeasi zi, duminica, astazi nu s-a intamplat asta. folia urmatoare o s-o incep abia joi, deci timp mai e suficient... dar pur si simplu ma intreb, de ce dupa 2 ani... se poate schimba ziua aparitiei acesteia?...

“if you want something in life, reach out and grab it...”

#2 2008-09-21 22:47:10

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

Re: de ce?

da...se poate...si eu am trecut prin asta dar nu dupa 2 ani ci dupa cateva luni smile

happy with him...inlove with him...puss

#3 2008-09-21 23:56:12

Alina Delia
Addicted member
De la: Cluj-Napoca
Inregistrat: 2007-12-16

same here..in fiecare luna e o surpriza ziua cand vine

Cine rade la urma....gandeste mai incet dumbom

#4 2008-09-21 23:57:13

algocalmin
Full member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2007-02-04

ioi, surprize surprize

“if you want something in life, reach out and grab it...”

#5 2008-09-22 00:18:54

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

in cazul tau cred ca are legatura cu scaderea cantitatii menstrei...caci cum bine stim menstra sub pilule se diminueaza in timp smile

happy with him...inlove with him...puss

Publicitate

loading...

#6 2008-09-22 08:12:35

persifona
Vizitator

algocalmin a scris:

fetele, am o intrebare... si stiu ca teoretic nu ar trebui sa ma ingrijorez, pt. ca nu am absolut niciun motiv sa o fac, dar va intreb mai mult din curiozitate... dupa 2 ani de ac, cand menstra mi-a venit mereu in aceeasi zi, duminica, astazi nu s-a intamplat asta. folia urmatoare o s-o incep abia joi, deci timp mai e suficient... dar pur si simplu ma intreb, de ce dupa 2 ani... se poate schimba ziua aparitiei acesteia?...

Mie in luna cand mi-a venit duminica (desi de obicei imi venea joia) cred ca mi-a venit asa din cauza ca eram ff sresata: sesiune, licenta, etc. Alta explicatie nu gasesc smile

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.