|
Nu esti logat.
Sal#1 2008-09-18 11:05:33
salAm intrat pe acest forum in speranta ca cineva are raspunsuri pentru intrebarile mele.am fost la un control ginecologic si dr mi a pus diacnosticul colpita nespecifica si condiloame nu stiu cum(nu inteleg).mi-a prescris lomexin ovule si o crema wartec.de maine incep tratamentul si astept rezultatul la testul papa.primul lucru stiu ce inseamna,iar al doi-lea e legat de hpv.cine ma poate ajuta spunandu mi cum se manifesta acest virus?mentionez ca am un fel de alunita in zona genitala si dr mi a spus ca poate fi un semn pt hpv,dar eu am aceea alunita de cand ma stiu!ma poate ajuta cineva???? Offline #2 2008-09-18 12:35:32
Re: salcamy2222...intradevar condiloamele sunt asociate anumitor tulpini ale virusului hpv...sfatul meu e sa ti faci testul adn-hpv pt a vedea daca intradevar ai acest virus si sa ceri si parerea unui dermatolog in legatura cu acea alunita...daca tu spui ca o ai de cand te sti sincer ma cam indoiesc ca e condilom...ar fi trebuit sa creasca sau sa dispara de atunci...sau chiar sa apara si altele... happy with him...inlove with him... Offline #3 2008-09-18 13:07:05
Re: salS'a discutat mult despre HPV : We Have To Be Strong !!! Offline #5 2008-09-22 12:33:49
Re: salcu placere si bine ai venit printre noi happy with him...inlove with him... Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|