homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Urgent-2

#20 2008-09-08 13:54:59

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

Re: Urgent

da, durerea de sani e de la pastilute
vezi daca te dor si dupa astea 3 luni, spune-i medicului

#21 2008-09-22 09:46:57

me2
New member
Inregistrat: 2008-02-17

me2 a scris:

persifona a scris:

Dar ai motive sa suspectezi o sarcina? Daca nu vine, fa un test maine dim si indiferent de rezultat, fugutza la medic.

Am luat un distonocalm in ultima saptamana de pastile.Dar contact am avut inainte sa-l iau si dupa cu 2 ,3 zile.Luna trecuta am avut mestruatie insa acum doua luni tot asa,n-am avut.Am fost la doctor si mi-a schimbat ac.Insa nu pot sa le incep pana nu sunt sigura ca nu este o sarcina.Eu zic ca e de la ac pt ca am mai patit asa intr-o luna.Nu stiu,sper sa ma ingrijorez degeaba.

M-am ingrijorat degeaba,era de la ac.Am terminat pastilutzele si mi-a venit luna aceasta,insa este foarte abundent cu multe cheaguri.Este normal tinand cont ca nu am avut luna trecuta?O sa ma tina cat doua luni la un loc?uffff

#22 2008-09-22 10:12:21

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

Nu e inrijorator daca se intampla numai luna asta. Insa daca se va repeta si luna urmatoare trebuie sa mergi la medic.

Fericita mamica de Aida Maria!

#23 2008-09-22 12:56:18

me2
New member
Inregistrat: 2008-02-17

andreea_andy2 a scris:

Nu e inrijorator daca se intampla numai luna asta. Insa daca se va repeta si luna urmatoare trebuie sa mergi la medic.

Ms frumos pt raspuns...Sper sa-mi treaca repede,azi e a treia zi si tot abundent e...Asa aveam inainte sa iau ac.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.