|
Nu esti logat.
Neliniste...#1 2008-09-23 16:10:10
neliniste...buna..am o mica problema sau poate mare... in urma cu trei zile am facut-o cu logodnicul meu,iar el s-a terminat in mine.. i-au contraceptive Karissa de 3 luni... dar dupa o zi am inceput sa am niste mancarimi,apoi in urmatoarea zi s-au diminuat dar am urinari dureroase si o senzatie de discomfort,iar pe langa toate astea o scurgere care la inceput a fost galbena apoi cu putin sange iar acum e maronie... Ce poate fi??? e posibila o sarcina?? Contraceptivele l-am luat regulat si cel mai mult am intarziat sa i-au o ppilula 2 ore.. Eu si logodnicul meu suntem foarte ingrijorati deoarece inca nu ne dorim un copil.... astept raspunsurle voastre... Offline #2 2008-09-23 16:24:30
Re: neliniste...Cu siguranta nu e sarcina,daca ai luat anticonceptionale corect. Iubesc si sunt iubita Offline #3 2008-09-23 16:25:17
Re: neliniste...nu cred ca esti gravida...eu zic sa nu-ti mai faci probleme in sensu asta...in schimb ar trebui sa mergi la ginecolog sa faci o analiza de secretie, papanicolau...sa vezi ce e cu secretia aia si cu mancarimile...scurgerea maronie poate fi spotting care ar fi explicabil pentru ca esti in primele 3 luni de anticonceptionale si se mai intampla...nu pot sa zic asta de mancarimi insa...deci o vizita pe la doctor te va linisti sigur....sa ne tii la curent! baby Dragos Offline #4 2008-09-23 16:27:14
Re: neliniste...nu prea am timp de doctori... as vrea totusi sa mai ast 10 zile sa vad daca apare menstruatia,pt ca at termin si restul pastilutelor...Insa innebunesc la gandul ca as putea fi insarcinata Offline #5 2008-09-23 16:28:44
Re: neliniste...nu esti gravida...iar timp de doctor ar fi bine sa-ti faci...mi-e greu sa cred ca nu poti sa-ti rupi o ora...e spre binele tau baby Dragos Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|