homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Mop cu aburi

#1 2008-09-24 18:19:19

hestia
Sr. member
Inregistrat: 2008-02-19

mop cu aburi

fetelor, mi-am comandat de la quelle un mop cu aburi  si astazi l-am primit, insa nu-s deloc multumita de el..  e adevarat ca l-am probat pe gresia neaspirata, insa mi se pare ca nu curata mai deloc, ci mai mult imprastie praful umezit pe toata gresia si ii da aspectul de imbacsita....

as fi vrut sa va intreb, pe cele care aveti acasa o  astfel de "unealta"  cum il folositi?

Omul nu se naşte pentru a fi fericit. Omul îşi cumpără fericirea şi o cumpără numai cu preţul suferinţei. Aici nu e vorba de nicio nedreptate...                                                                                                                 (F. Dostoievski) 

#2 2008-09-24 18:22:35

pitzipoank
Insomniac member
De la: ...casuta cu vise
Inregistrat: 2008-06-17

Re: mop cu aburi

ai cum d ala gen h2o mop??????
nu cred k are de a face k nu e aspirata gresia....
ai pus apa in el??????????
l-ai asamblat conform instructiunilor??

"Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel
roccolino big_smile http://www.youtube.com/watch?v=uyLU3qQw … re=related

#3 2008-09-24 18:23:56

Emilya
Platinum member
De la: munte
Inregistrat: 2006-07-16
Site

eu cred k are legatura cu faptul ca nu e aspirata podeaua...ptr ca si cu un mop obisnuit daca dai pe podeaua prafuita iti indinde mizeria...nush imi dau si eu cu parerea smile

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body
Maia Ecaterina 14.01.2014 hjarta

#4 2008-09-24 18:28:35

hestia
Sr. member

da, pitzi.. e gemnul H2O mop...   l-am asamblat conform skemei,  i-am pus apa cum trebe... i-am dat drumu, am asteptat sa se incalzeasca (pana se stinge un bec) si apoim am dat cu el.. insa lasa ud pe jos.. as zice ca si cum ar curata cu apa, nu cu aburi...    sad

iar daca dau pe parket, la fel, ramane apa .. sad

Ultima oara a fost editat de ggw (2008-09-24 18:29:10)

Omul nu se naşte pentru a fi fericit. Omul îşi cumpără fericirea şi o cumpără numai cu preţul suferinţei. Aici nu e vorba de nicio nedreptate...                                                                                                                 (F. Dostoievski) 

#5 2008-09-24 18:29:48

Alina Delia
Addicted member
De la: Cluj-Napoca
Inregistrat: 2007-12-16

potireturna in 15 zile parac obiectul daca nu esti multumita? sau al quelle nu se aplica asa?

Cine rade la urma....gandeste mai incet dumbom

Publicitate

loading...

#6 2008-09-24 18:39:55

hestia
Sr. member

cred ca asa voi face, il voi trimite inapoi..

#7 2008-09-24 19:49:31

ada2910
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-07-13

se poate returna. dar cam ciudat, poate are al tau ceva, ca eu mai cunostinte care au si sunt foarte multumite.

dar mai bine il returnezi daca nu esti multumita...

Infrange-ti deci durerea
Fii vesel de se poate
Caci tot la zi ajunge
Si cea mai lunga noapte!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.