homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Rate pt un dormitor?-2

#20 2008-09-20 16:14:12

dulcinika007
Sr. member
De la: strada viselor
Inregistrat: 2007-12-22

Re: rate pt un dormitor?

persifona a scris:

Mai bine mergi cu poza la cineva care face pe comanda. Il scoti mai ieftin si poti sa-i faci si mici ajustari daca vrei smile

asa e...noi am luat mobila in sufragerie la 15 mil...si in magazin era 23mil...mai bine la comanda

Tu nu vezi...paradisul meu e acelasi cu al tau
            .....dar tu te joci de'a Dumnezeu...
Tu nu vezi...ca mergem toti pe un drum inchis
            .....si vise mor pe asfalt incins...

#21 2008-09-20 23:13:51

persifona
Vizitator

Ba depinde unde faci la comanda. Noi avem mobila facuta pe comanda si e impecabila si acum, dupa vreo 6-7 ani. Si e pal, sa nu va inchipuiti ca-i lemn masiv.

#22 2008-09-21 01:12:16

skumpi
Vizitator

moaaaaaa` deci sor`mea a dat 120 d mil pt un dormitor cu toate corpurile ffff mari si mobila d bucatarie...is curioasa sa vad ce minunatii are pe acolo de au costat atata... poate le da si d mancare d banii aia`

#23 2008-09-21 23:01:19

bela
Sr. member
Inregistrat: 2006-11-03

adriana18 a scris:

tocmai ce a terminat iuby de renovat apartamentul am vazut un dormitor minunat in mobexpert http://forum.anticonceptionale.ro/uploa … s_mare.jpg
ne duce la foarte multi bani aproximativ 45 de mil ..... ideea e ca noi luam cam 30 de mil amandoi pe luna si nu am reusi sa dam banii jos si sa il luam de odata si stiu ca se poate si in rate la ei dar as vrea sa platesc cam 5sau 6  mil pe luna si sa fie pana intr-un an ...credeti ca se merita ca asa stiu ca as scapam mai repede ......

1. daca faceti credit...un credit se face pe minim 3-5 ani...la sfarsitul lui platiti dormitorul ala de 2 ori....(tu cand daca vrei sa rambursezi anticipat creditul platesti asa suma impriumutata minus cat ai dat (si aici ai grija ca mai bine de 50% din arata lunara sunt comisioane asa ca nu vei plati mare lucru) + 2-3% din suma imprumutata comision de rambursaer anticipata
2.eu in locul tau, as pune 6 milioane (rata aia lunara pe care oricum ai plati-o)la banca lunar, si in 7 luni ti l-ai lua cu banii jos si fara alte dureri de cap...dormitorul nu o sa plece de acolo...plus ca pot aparea altele la fel de frumoasse si poate mai ieftine.....si chiar dc nu e asa....pune lunar banii aia pe care ii dadeai oricum la rata deoparte si ti-l iei fara alte complicatii

Ruga de magar si blestemul de curva nu se suie la cer...

#24 2008-09-25 12:00:17

ada2910
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-07-13

heimdall a scris:

Daca stiti o firma buna, merita sa faceti mobila la comanda. De altfel, eu am vazut si mobila de la Mobexpert la niste prieteni dezlipita la o luna de la cumparare, deci nu sunt sigura ca Mobexpert e cel mai tare... poate au avut ei ghinion.
Dar in mod sigur puteti iesi mai ieftin.
Acum eu sunt fan Ikea, pana acum ce am luat de la ei a fost ok, desi alte persoane sustin ca n-ar fi de calitate...
Nu sunt pentru improvizatii si carpeli, dar nici n-as plati mai mult brandul, in materie de mobila cel putin.

eu am patit la fel cu mobila luata de ma Modexpert...mi s-a rupt patul lol si nu am facut prostii prea mari, deci nu avea motiv sa se rupa, mi-am luat si birou si i s-a dus culoarea (si nu i-am dat cu nu stiu ce solutii), sertarele de la comoda sunt cam aiure....si a costat cam 1300 de euro...

eu acum imi iau mobila de la Tamila sau undeva vis a vis de stadionul steaua, fac si pe comanda si sunt super. Mi-am luat bucataria de la ei....arata vestial e bej si foarte moderna si am dat pe ea 800 lei (pe toata) smile si canapeaua tot de acolo am luat-o (e de trei locuri si este extensibila, e enorma dar super cand vin prieteni in vizita) - pe asta am dat 1300 lei

Infrange-ti deci durerea
Fii vesel de se poate
Caci tot la zi ajunge
Si cea mai lunga noapte!

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.