|
Nu esti logat.
Rate pt un dormitor?-2#20 2008-09-20 16:14:12
Re: rate pt un dormitor?
asa e...noi am luat mobila in sufragerie la 15 mil...si in magazin era 23mil...mai bine la comanda Tu nu vezi...paradisul meu e acelasi cu al tau .....dar tu te joci de'a Dumnezeu... Tu nu vezi...ca mergem toti pe un drum inchis .....si vise mor pe asfalt incins... Offline #21 2008-09-20 23:13:51
Re: rate pt un dormitor?Ba depinde unde faci la comanda. Noi avem mobila facuta pe comanda si e impecabila si acum, dupa vreo 6-7 ani. Si e pal, sa nu va inchipuiti ca-i lemn masiv. #22 2008-09-21 01:12:16
Re: rate pt un dormitor?moaaaaaa` deci sor`mea a dat 120 d mil pt un dormitor cu toate corpurile ffff mari si mobila d bucatarie...is curioasa sa vad ce minunatii are pe acolo de au costat atata... poate le da si d mancare d banii aia` #23 2008-09-21 23:01:19
1. daca faceti credit...un credit se face pe minim 3-5 ani...la sfarsitul lui platiti dormitorul ala de 2 ori....(tu cand daca vrei sa rambursezi anticipat creditul platesti asa suma impriumutata minus cat ai dat (si aici ai grija ca mai bine de 50% din arata lunara sunt comisioane asa ca nu vei plati mare lucru) + 2-3% din suma imprumutata comision de rambursaer anticipata Ruga de magar si blestemul de curva nu se suie la cer... Offline #24 2008-09-25 12:00:17
eu am patit la fel cu mobila luata de ma Modexpert...mi s-a rupt patul si nu am facut prostii prea mari, deci nu avea motiv sa se rupa, mi-am luat si birou si i s-a dus culoarea (si nu i-am dat cu nu stiu ce solutii), sertarele de la comoda sunt cam aiure....si a costat cam 1300 de euro... Infrange-ti deci durerea Fii vesel de se poate Caci tot la zi ajunge Si cea mai lunga noapte! Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|