homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Masaj cu vacuum

#1 2008-09-24 11:11:06

andrav
New member
Inregistrat: 2008-09-10

masaj cu vacuum

am fost la un salon de infrumusetare si mi-am luat 10 sedinte de masaj anticelulitic si 10 sedinte de masaj cu vacuum.
tipul ala mi-a zis ca am putina celulita...si ca se duce....dar ce era sa zica? doar trebuie sa-si vanda "marfa"
eram curioasa daca la sf sedintelor o sa se vada vreo diferenta.
a incercat cineva?

#2 2008-09-24 11:12:26

cocoleta
Hero member
Inregistrat: 2006-11-02

Re: masaj cu vacuum

sunt sigura ca 10 sedinte nu sunt de ajuns de obicei se fac in serii de cate 10 pana ajungi la rezultatul dorit acum depinde si de cat de multa celulita ai

#3 2008-09-24 11:13:54

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

andrav, esti din Bucuresti ? daca da, spune-mi si mie, te rog, unde le faci si cat te costa
eu as vrea sa fac, dar ma tem sa nu ma aleg cu mai multe vene sparte pe picioare neutral

#4 2008-09-24 13:23:00

andrav
New member
Inregistrat: 2008-09-10

Pai asta e, ca nu am multa, nu e vizibila decat daca strang pielea...si atunci destul de putin.
Pai eu fac la un salon care se numeste anouk beauty, poti sa dai un search pe google. Este in centru, langa ateneu.
10 sedinte de masaj anticelulitic si 10 sedinte vacuum m-au costat 750 ron.
Pe mine tipul asta m-a masat ft tare....la modul ca durea, dar nu m-am invinetit deloc.
Oricum daca ai probleme cu venele sparte poate sa-ti faca mai usor,depinde cum vrei tu, sau sa-ti faca alte tratamente care si alea sunt ft bune.
Salonul e micutz, dar arata ok, si cand am ajuns acolo mi-au luat masurile, m-au cantarit...si la sf fiecarui abonament te masoara ca sa vezi cati cm ai scazut din talie, solduri, coapse etc.
Eu chiar am o prietena care dupa 6 luni de masaj si electrostimulare a slabit mult si a scapat si de celulita.
Iar vacuum-ul este mai bun decat electro.
Heimdal, venele sparte le poti face cu laserul si nu se mai vad deloc

Ultima oara a fost editat de andrav (2008-09-24 13:28:50)

#5 2008-09-24 13:55:53

You_and_Me
Diamond member
Inregistrat: 2008-03-13

da vacuumul e f bun si nu te doare e chiar relaxant....e bun k deslipeste celulita de muschi si in combinare cu masajul anticelulitic are efecte mai bune ...eu pe langa vacuum fac si impachetari

..be the best ...fuck the rest smile))

Publicitate

loading...

#6 2008-09-25 13:23:56

carlita
Full member
Inregistrat: 2006-08-27

sa va zic si eu ceva legat de chestiile de genul...iarna trecuta am mers si eu la un salon dinacesta de remodelare corporala.14 sedinte de electrostimulare,5 impachetari cu namol in sauna cu infrarosii etc..am si uitat inca mai ce am platit o gramada de bani.la inceput m-au cantarit,m-au masurat.tin sa spun ca in acest timp faceam si tae bo.deci ma si miscam.si respectam programul...dar sincer nu am avut niciun rezultat.nu vreau sa descurajez pe nimeni dar asta am patit eu.cel mai mult ajuta masajul cu mana facut de cineva care se pricepe+ o crema antiucelulita buna si miscare.eu cand am facut asa am avut rezultate mult mai bune si am scapat si mai ieftin...pe banii care i-am dat la acel salon pt o luna,plateam 10 abonamente de masaj normal anticelulita si mergeam aproape tot anul.dara m vrut si eu sa scap de celulita ca s-a facut atata reclama....si despre vacuum pot sa zic ac nu e indicat persoanelor cu fragilitate capilara.in plus majoritatea femeilor se invinetesc dupa vacuum.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.