|
Nu esti logat.
Intrerupere anticonceptionale#1 2007-04-29 22:20:11
intrerupere anticonceptionaleas avea si eu cateva intrebari. de obicei iau pastila pe la ora 6... in seara asta pe la 9 si jumatate am varsat in urma unei mancari care nu mi-a priit. Pentru siguranta, am mai luat o pastila. prietenul meu pleaca pentru 3 luni de zile din tara... asa ca nu voi mai avea nevoie de AC. ultima relatie am avut-o ieri iar din blister as mai avea 9 pastile... in conditiile in care azi am luat 2. cand pot opri pastilele pentru a nu fi nici un risc? e ok daca le opresc dupa ce termin blisterul curent, chiar daca as avea o pastila in -? Ultima oara a fost editat de Heart (2007-04-29 22:25:13) To the world you may be one person, but to one person you may be the world! The greatest happiness in life is the conviction that we are loved, loved for ourselves, or rather, loved in sipte of ourselves. Offline #2 2007-04-29 22:27:09
Re: intrerupere anticonceptionaleinlocuiesti pastila luata in seara asta cu alta din alt blister astfel incat sa iei 21 de zile ac. e important sa iei 21 de zile.eu zic sa duci folia pana la capat si duapa daca nu mai ai nevoie nu mai incepi alta VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #3 2007-04-29 23:58:00
Re: intrerupere anticonceptionaleBuna! Offline #4 2007-04-30 00:14:10
Re: intrerupere anticonceptionalefa pauza ....nu are rost sa le iei atat timp cat nu vei mai avea contact sexual timp de 6 luni Offline #5 2007-04-30 09:44:32
Re: intrerupere anticonceptionaleheatr, termina blisterul si reincepi pastilele cand se intoartce prietenul tau. Nobody home Offline Publicitateloading...
#6 2007-05-01 19:50:55
Re: intrerupere anticonceptionaleMultumesc de sfaturi, fetelor . cred ca dupa ce termin folia asta nu mai iau... Offline #7 2008-09-25 12:43:50
Re: intrerupere anticonceptionaleeu am luat ac timp de 2 ani.sambata trebuia sa incep o alta folie dar am hotarat sa fac o pauza pt ca prietnul meu a plecat din tara.asadar nu leam mai luat,dar acum am aflat ca voi merge la prietenul meu de craciun si acum nu stiu cam prin ce data sa astept ciclul sa pot sa incep din nou ac sa fie totul ok pe cand merg la el. Offline #8 2008-09-25 12:47:32
Re: intrerupere anticonceptionalepai in prima zi de sangerarae din decembrie sau daca vrei noiembrie apuca=te de ele. Cine rade la urma....gandeste mai incet Offline #9 2008-09-25 12:49:16
Re: intrerupere anticonceptionaleCarlita asteapta menstra cam pe data la care trebuia sa vina, desi s-ar putea sa se deregleze un pic. Si patilutele le incepi din prima zi de sangerare. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #10 2008-09-25 13:00:15
Re: intrerupere anticonceptionalecred ca ma voi apuca chiar de acuma din octombrie.ar trebui asa cam prin 20 sa vina...asa ar fi perfect ca pe cand as merge la el chiar as fi la inceputul unei folii...of!daca stiam sigur ca merg mai bine nu intrerupeam....dar cred ca dupa 2 ani e buna si o pauza chiar daca de 1 luna.va multumesc.daca a mai fost cineva in situatia mea sa imi spuna o rog daca i s-a dereglat ft tare ciclul. Offline #11 2008-09-25 13:01:36
Re: intrerupere anticonceptionalepai au fost m,ulte fete doar ca la fiecare se manifesta diferit Cine rade la urma....gandeste mai incet Offline #12 2008-09-25 13:10:30
Re: intrerupere anticonceptionale
incearca sa nu faci prea multe pauze,k o sa ai tot felul de dereglari hormonale.potisa le incepi de akm din octombrie,da nu le intrerupe de fiecare data cand nu va intalniti Offline #13 2008-09-25 13:10:54
Re: intrerupere anticonceptionaleof..si tot asa am mai facut anul trecut cadn prietenul meu a plecat dar atunci a plecat pt o luna.si am intrerupt si mia intarziat aproape 2 sapt...acuma ma rog sami vina prin 20 Offline #14 2008-09-25 13:15:53
Re: intrerupere anticonceptionalesi daca de exemplu imi vine prin data de 15 iau din prima zi,dar as putea sa iau ink vreo 5 pastile in plus sa aman menstruatia sa pot sa incep in decembrie folia noua intr-o data cat mai apropiata de intalnire?deci acum in octombrie imi aman menstruatia 5 zile,apoi fac alea 7 zile pauza si din a 8-a zi iau normal cate 21?se poate?sau e ceva gresit? Offline #15 2008-09-25 14:45:21
Re: intrerupere anticonceptionalenu e problema daca vrei sa prelungesti folia cu 5 pastilute happy with him...inlove with him... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|