homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Probmele oftalmologice?

#1 2008-09-25 14:04:58

Neverbe
Full member
Inregistrat: 2007-04-18

Probmele oftalmologice?

Am si eu o intrebare... Colega mea de camera ia Yasmin de 4 luni , insa le ia "dupa ureche". Oricum, ea jura ca din cauza pastilelor i-au crescut dioptriile de la ochelari. Si eu am fost la control si am descoperit ca am inregistrat o crestere neobisnuita dar am pus-o pe seama faptului ca am avut mult de citit si de lucrat in fata calculatorului. Dupa ce mi-a recomandat AC (tot Yasmin) l-am rugat de ginecolog sa-mi spuna TOATE reactiile adverse si efectele secundare posibile, oricat de improbabile ar fi si nu a mentionat nimic despre asa ceva. E totusi posibil sa fie de la AC? Nici in prospect nu spune nimic despre asa ceva.  Amandoua avem miopie progresiva.

Everybody's gotta end up somewhere, I'm just taking my time to get there, And it looks like freedom and it smells like fun, But it feels like being on the run...

#2 2008-09-25 14:33:44

Khristall
Insomniac member
De la: Casuta noastra
Inregistrat: 2007-10-08

Re: Probmele oftalmologice?

nu e de la pilule sigur. eu de cand iau ac mi`a scazut dioptria...dar nu crd ca e din cauza lor.

Mamica de strumfulet... bebe 19 iulie 2013 hjarta

#3 2008-09-25 14:38:23

Melany1
Banat
Inregistrat: 2008-02-07

nu e de la Ac ,eu am miopie si am luat pastile si mi-a ramas la fel .Nu are nimic de a face pilule cu problemele oftalmologice

#4 2008-09-25 15:19:59

Neverbe
Full member
Inregistrat: 2007-04-18

Multumesc mult tuturor... Pot acum sa imi linistesc prietena. big_smile

Everybody's gotta end up somewhere, I'm just taking my time to get there, And it looks like freedom and it smells like fun, But it feels like being on the run...

#5 2008-09-25 15:49:45

Leo
Sr. member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-02-14
Site

Neverbe a scris:

Multumesc mult tuturor... Pot acum sa imi linistesc prietena. big_smile

Da, si spune-i sa nu le mai ia "dupa ureche", ca poate va avea probleme altfel decat oftalmologice.

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.