homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Excrescenta pe col sau mi s-a parut...???

#1 2008-09-27 02:05:28

ariciutza
Full member
Inregistrat: 2008-01-08

Excrescenta pe col sau mi s-a parut...???

Ma adresez in special Doctoressei, pt k stiu ca este medic si este cea mai in masura sa-mi raspunda...

Problema mea este urmatoarea:Dupe fiecare contact sexual ma spal cu degetul si in vagin.Ieri, dupa act, ca de obicei, ma spalam, si fiind f lubrifiata, am reusit sa imi "pipai" un pic colul...Sper ca nu fac vreo gafa, cred ca ala era colul, ca un cadran de ceas, rotund, cu un orificiu in mijloc...si era pe toata suprafata fff fin si moale, fara denivelari sau altceva, in schimb intr-o parte am simtit exact ca o alunita crescuta in relief, ca o excrescenta, asa se simtea...nu durea..k am insistat un pic sa vad daca ma si doare....Dar m-am ingrijorat...am fost la doi medici ginecologi pana acum si ambii mi-au spus k pe langa o candidoza si o "sensibilitate" pe partea dreapta+ceva la ovar(nu se stie inca, tre' sa fac echo) nu am nimic, iar colul mi-a spus ca e curat si in regula.

Nelamuririle mele sunt: 1:Este posibil sa-mi simt cu propriul deget colul si mai mult, sa simt "la mana" ceva in neregula asa cum am facut?
                                          2:Poate fi ceva in neregula ce am simtit eu, sau colul are si alte zone decat ce simteam eu fff fin?
                                          3:Sau...este posibil ca ceea ce am simtit acolo exact ca o alunita, se poate sa fi fost o reactie dupa actul sexual, mai exact o modificare normala?

Astzai am incercat din nou sa ajung un pic cu mana acolo sa vad cum ar fi daca nu sunt dupa act sexual....dar nu am mai avut atata libertate, fiind mult mai stramta, am reusit sa ating ff putin din col, fata de ieri, si era mult mai putin intins si fin decat dupa contact...deci chiar nu am mai putut sa diferentiez nimic...cumva dupa actul sexual colul se dilata ...?mi s-a parut mult mai mare(mai intins) ieri, dupa ce am facut dragoste, decat azi-dimineata, cand era fff mic....

Multumesc anticipat

Today, everything's OK!smile

#2 2008-09-27 11:51:12

Khristall
Insomniac member
De la: Casuta noastra
Inregistrat: 2007-10-08

Re: Excrescenta pe col sau mi s-a parut...???

pt linistea ta fa un consult la medic ca sa fii sigura ce ai.
poate ai o mica rana, sau vreun neg, sau poate nu ai nimic. doar medicul te poate ajuta.poate o sa te ajute fetele in domeniu cu mai multe sfaturi pt ca doctoressa are probl medicale si nu intra o perioada.

Ultima oara a fost editat de Danae (2008-09-27 11:52:03)

Mamica de strumfulet... bebe 19 iulie 2013 hjarta

#3 2008-09-27 11:55:10

lady in black
Insomniac member
Inregistrat: 2007-11-28

colul se poate simti cu mana, mai ales ca dupa actul sexual nu erai stramta de loc. colul nu e tot neted, gandeste-te ca are si acea deschizatura sa-i zic asa. acum depinde ce si unde ai simtit tu. azi ti-i s-a parut mai mic pt ca nu ai mai ajuns la el.
la celalalte intrebari au sa-ti raspunda fetele..oricum daca mai mergi la medic spune-i de ce ai simtit tu

#4 2008-09-27 11:55:19

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

nu esti prima care isi inspecteaza colul...si mi se pare o aberatie sa faci asta, sincer. mergi la medic si nu iti mai baga degetul atat de adanc

mami de minuni hjarta

#5 2008-09-27 11:59:52

lady in black
Insomniac member

ana, eu imi ating colul destul de usor...adica incerc sa nu il ating, dar e destul de jos, nu trebuie sa bag degetul foarte adanc...cand ma spal dupa un act sexual cu ejaculare mai ating fara sa vreau partea aceea care e mai jos. am eu vaginul mai mic sa zic asa? acum nu ma apuc sa-l pipai , dar il mai ating fara sa vreau. e problema?

Publicitate

loading...

#6 2008-09-27 12:58:03

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

grija sa nu te zgarii. colul nu doare si nu stii cum faci pocinogul

mami de minuni hjarta

#7 2008-09-27 13:03:44

lady in black
Insomniac member

ok, sper sa nu fi facut ceva prostie..
merci ana

#8 2008-09-27 14:11:29

ariciutza
Full member
Inregistrat: 2008-01-08

Mda...initial am crezut ca e vreo stupizenie de-a mea si ca mi se pare sau ca fac din tantar armasar...ce am simtit eu este langa "deschizatura", deci nu le-am confundat...M-au luat mai mult grijile aseara, cand am citit mai multe despre negii genitali si am realizat ca n-ar fi exclus ca priet meu sa fie purtator de HPV, pt k nu am apucat sa va spun, dar fosta lui prietena (de acum un an si jumatate-deci a trecut destul de timp...e posibil sa fi aparut abia acum?) este suspecta de HPV...nu stim daca are dar urmeaza sa-si faca analiza. In curand o sa merg la medic, coincidenta face sa trebuiasca sa merg oricum, pt rezultatele analizelor si control...o sa-i spun ce mi s-a parut, sper sa nu i se para aiurea....dar e spre binele meu....va anunt si mersi mult!Si app..si eu imi simt colul la fel de usor ca si "lady in black"...

Today, everything's OK!smile

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.