|
Nu esti logat.
Excrescenta pe col sau mi s-a parut...???#1 2008-09-27 02:05:28
Excrescenta pe col sau mi s-a parut...???Ma adresez in special Doctoressei, pt k stiu ca este medic si este cea mai in masura sa-mi raspunda... Today, everything's OK! Offline #2 2008-09-27 11:51:12
Re: Excrescenta pe col sau mi s-a parut...???pt linistea ta fa un consult la medic ca sa fii sigura ce ai. Ultima oara a fost editat de Danae (2008-09-27 11:52:03) Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013 Offline #3 2008-09-27 11:55:10
Re: Excrescenta pe col sau mi s-a parut...???colul se poate simti cu mana, mai ales ca dupa actul sexual nu erai stramta de loc. colul nu e tot neted, gandeste-te ca are si acea deschizatura sa-i zic asa. acum depinde ce si unde ai simtit tu. azi ti-i s-a parut mai mic pt ca nu ai mai ajuns la el. Offline #4 2008-09-27 11:55:19
Re: Excrescenta pe col sau mi s-a parut...???nu esti prima care isi inspecteaza colul...si mi se pare o aberatie sa faci asta, sincer. mergi la medic si nu iti mai baga degetul atat de adanc mami de minuni Offline #5 2008-09-27 11:59:52
Re: Excrescenta pe col sau mi s-a parut...???ana, eu imi ating colul destul de usor...adica incerc sa nu il ating, dar e destul de jos, nu trebuie sa bag degetul foarte adanc...cand ma spal dupa un act sexual cu ejaculare mai ating fara sa vreau partea aceea care e mai jos. am eu vaginul mai mic sa zic asa? acum nu ma apuc sa-l pipai , dar il mai ating fara sa vreau. e problema? Offline Publicitateloading...
#6 2008-09-27 12:58:03
Re: Excrescenta pe col sau mi s-a parut...???grija sa nu te zgarii. colul nu doare si nu stii cum faci pocinogul mami de minuni Offline #7 2008-09-27 13:03:44
Re: Excrescenta pe col sau mi s-a parut...???ok, sper sa nu fi facut ceva prostie.. Offline #8 2008-09-27 14:11:29
Re: Excrescenta pe col sau mi s-a parut...???Mda...initial am crezut ca e vreo stupizenie de-a mea si ca mi se pare sau ca fac din tantar armasar...ce am simtit eu este langa "deschizatura", deci nu le-am confundat...M-au luat mai mult grijile aseara, cand am citit mai multe despre negii genitali si am realizat ca n-ar fi exclus ca priet meu sa fie purtator de HPV, pt k nu am apucat sa va spun, dar fosta lui prietena (de acum un an si jumatate-deci a trecut destul de timp...e posibil sa fi aparut abia acum?) este suspecta de HPV...nu stim daca are dar urmeaza sa-si faca analiza. In curand o sa merg la medic, coincidenta face sa trebuiasca sa merg oricum, pt rezultatele analizelor si control...o sa-i spun ce mi s-a parut, sper sa nu i se para aiurea....dar e spre binele meu....va anunt si mersi mult!Si app..si eu imi simt colul la fel de usor ca si "lady in black"... Today, everything's OK! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|