|
Nu esti logat.
Pastile pentru a grabi aparitia menstrei?#1 2008-09-27 21:40:07
pastile pentru a grabi aparitia menstrei?buna Offline #2 2008-09-27 21:44:50
Re: pastile pentru a grabi aparitia menstrei?eu am mai auzit fete care au zis ca la oprirea anticonceptionalelor le-a intarziat menstruatia...la unele chiar si o luna. Deci nu cred sa fie vreo problema...o sa-ti vina pana la urma. If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline #3 2008-09-27 21:49:49
Re: pastile pentru a grabi aparitia menstrei?o luna? nu credeam sa aibe o asa de mare influenta pauza... dar e bine sa stiu ca totusi e ceva normal si nu sunt singura... ma speriasem initial, mai ales ca nu intelegeam de ce nu-mi vine... e ok atunci Offline #4 2008-09-28 01:36:45
Re: pastile pentru a grabi aparitia menstrei?eu nu am patit asa...dar din cate am mai citit pe aici mai multe fete ziceau ca dupa ce au oprit ac-urile de abia dupa vreo 2 luni le-a venit ciclul...deci se mai intampla si nu e nimic grav. nu-ti fa griji....o sa-ti vina pana la urma. dar daca vrei sa fii linistita...poti sa te duci si la un control...si o sa-ti zica doctorita daca e cazul sa iei ceva ca sa-ti vina menstra sau sa mai astepti sa apara cand i-o fi timpul... If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline #5 2008-09-28 07:25:27
Re: pastile pentru a grabi aparitia menstrei?guitar_chick, doar medicul iti poate da ceva pt declansarea menstrei. exista astfel de medicamente dar se dau doar cu reteta de la medic. asa ca trebuie sa astepti vizita Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|