homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Pastile pentru a grabi aparitia menstrei?

#1 2008-09-27 21:40:07

guitar_chick
New member
Inregistrat: 2008-03-31

pastile pentru a grabi aparitia menstrei?

buna smile

am facut o pauza de anticonceptionale timp de o luna dupa ce m-am despartit de prietenul meu. dar m-am gandit mai bine, dupa ce am citit cate ceva despre pastile, si am decis sa continui sa le iau, mai ales ca m-au ajutat mult si in privinta acneei si in privinta durerilor menstruale.
problema este ca trebuia sa mi vina ciclul acum cateva zile (5-6), insa nu s-a intamplat. am facut inclusiv un test de sarcina azi dimineata, ca sa fiu sigura (desi sunt sigura ca am luat pastilele corect, plus ca am fost protejata pe toata durata cat am avut contacte sexuale cu prietenul meu, cat si dupa, timp de vreo 2 saptamani).

intrebarea mea este daca exista pastile care sa "grabeasca" aparitia menstrei (la fel cum exista pastile care amana aparitia ei), daca are rost sa le iau sau nu... am inteles ca este normal ca organismul sa sufere o mica dereglare odata cu intreruperea adminisitrarii de anticonceptionale, asa mi a zis si mama. dar ma gandesc ca aproape o saptamana e destul de mult...
marti, miercuri oricum o sa ma duc la un consult, insa preventiv, ma gandeam sa va intreb si pe voi.

multumesc.

#2 2008-09-27 21:44:50

Andreea86
Hero member
De la: Focsani
Inregistrat: 2006-10-20

Re: pastile pentru a grabi aparitia menstrei?

eu am mai auzit fete care au zis ca la oprirea anticonceptionalelor le-a intarziat menstruatia...la unele chiar si o luna. Deci nu cred sa fie vreo problema...o sa-ti vina pana la urma.
Cat despre pastile, am impresia ca exista, dar e bine sa ti le prescrie un doctor daca tot nu-ti vine zilele astea...nu e bine sa le iei asa de capul tau sau la sfatul nostru.

If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too?
hjarta Eu si puiu hjarta

#3 2008-09-27 21:49:49

guitar_chick
New member
Inregistrat: 2008-03-31

o luna? nu credeam sa aibe o asa de mare influenta pauza... dar e bine sa stiu ca totusi e ceva normal si nu sunt singura... ma speriasem initial, mai ales ca nu intelegeam de ce nu-mi vine... e ok atunci smile
o sa astept pana ajung la control, sa vad ce o sa-mi zica si doctora. nici sa ma indop cu pastile nu as vrea, doar ca ma gandeam ca menstra lunara are un scop al ei, si ca ar fi mai bine sa se intample decat sa se amane. sper ca are sens ce am scris  :f?rv?nad:
multumesc de raspuns smile

#4 2008-09-28 01:36:45

Andreea86
Hero member
De la: Focsani
Inregistrat: 2006-10-20

eu nu am patit asa...dar din cate am mai citit pe aici mai multe fete ziceau ca dupa ce au oprit ac-urile de abia dupa vreo 2 luni le-a venit ciclul...deci se mai intampla si nu e nimic grav. nu-ti fa griji....o sa-ti vina pana la urma. dar daca vrei sa fii linistita...poti sa te duci si la un control...si o sa-ti zica doctorita daca e cazul sa iei ceva ca sa-ti vina menstra sau sa mai astepti sa apara cand i-o fi timpul...

If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too?
hjarta Eu si puiu hjarta

#5 2008-09-28 07:25:27

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

guitar_chick, doar medicul iti poate da ceva pt declansarea menstrei. exista astfel de medicamente dar se dau doar cu reteta de la medic. asa ca trebuie sa astepti vizita wink

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.