homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Nelamurire

#1 2008-09-28 22:13:48

olgutza26
New member
Inregistrat: 2008-08-25

nelamurire

ca de obicei, scriu iar cand am probleme. in rest, ma limitez sa citesc ceea ce este postat pe aici. dupa o luna pauza de anticonceptionale, acum o luna, dupa intarziere de o saptamana, mi-a venit ciclul. insa in prima saptamana, am avut o durere infioratoare de ovare. am fost la control unde mi-a depistat anexita bilaterala. (incepusem sa iau anticonceptionale, dar dupa 5 zile le-am oprit, mai ales ca doctorul mi-a prescris un tratament de 5 zile care continea 2 antibiotice). ieri trebuia sa vina menstruatia, lucru care dupa cum va dati seama, nu s-a intamplat. luna asta nu am avut nici un contact neprotejat. intrebarea (poate stupida de altfel) este. La controlul ginecologic (care a inclus si examen de secretii si colposcopie) ar fi trebuit sa imi spuna daca as fi fost sau nu insarcinata nu? (ca sa stiu daca sa ma isterizez din nou sau nu). sau sarcina se determina numai la ecografie?

#2 2008-09-28 22:17:02

mykutza
Moderator
De la: noi de acasica :X
Inregistrat: 2008-03-28

Re: nelamurire

eu cred k intarzierea se datoreaza faptului k ai intrerupt pastilele..nu trebuia sa le opresti..probabil s-a produs o dereglare..poti face un test de sarcina pt linistea ta,dar eu spun k e dereglare..o sa vina

Sa nu te astepti sa te salut!

#3 2008-09-29 01:08:34

skumpi
Vizitator

dak n`ai avut contant neprotejata...stai linistita...probabil e o dereglare

#4 2008-09-29 21:15:08

olgutza26
New member

multumesc pentru incurajari. nelamurirea mea se referea de fapt la ideea ca daca as fi fost insarcinata acum 3 saptamani cand am fost la control ar fi putut sa imi spuna, nu? sau asta se vede doar la ecografie?

#5 2008-09-29 21:16:34

mykutza
Moderator
De la: noi de acasica :X
Inregistrat: 2008-03-28

cam la 6 saptamani se vede la control..

Sa nu te astepti sa te salut!

Publicitate

loading...

#6 2008-09-29 21:25:36

olgutza26
New member

atunci sa incerc maine de dimineata un test de sarcina. desi la ultima intarziere mi-am tot facut si au fost toate negative si de atunci nu am mai avut contacte neprotejate.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.