|
Nu esti logat.
Cum ma vindec?#1 2008-06-17 21:53:30
cum ma vindec?
Offline #2 2008-06-18 09:51:41
Re: cum ma vindec?Din pacate ana...tratamentul pentru gardenrella, care la tine e prezenta, favorizeaza aparitia candidozei...si deci scapi de una dai de alta...deci ideea e sa-ti tratezi intai gardenrella si dupa aia sa treci la tratarea candidei...si cu rabdare pentru ca din pacate gardenrella e destul de rezistenta baby Dragos Offline #3 2008-06-18 10:00:16
Re: cum ma vindec?poti sa scapi Offline #4 2008-06-19 15:13:29
Re: cum ma vindec? multumesc mult Offline #5 2008-06-19 15:23:10
Re: cum ma vindec?Nu o sa ramai...tu fa tratament...pana cedeaza..si dupa aia regulat PAP si analiza de secretie...si e perfect...multa sanatate baby Dragos Offline Publicitateloading...
#6 2008-09-29 21:57:05
Re: cum ma vindec?buna fetelor.am 24 de ani abia impliniti si spre rusinea mea pot spune ca am fost la control pt prima data acu 2 saptamani.am facut papanicolaul care e de clasa a doua si ca si multora dintre voi de altfel,mi-a iesit la diagnostic si gardnerella vaginalis.inafara de faptul ca am facut aproape o criza de tristete (ca asa sunt eu mai tragica),incerc sa urmez cu strictete tratamentul dat de doctora mea si imi doresc enorm sa aiba rezultat pozitiv.de aceea m-am decis sa imi fac cont pe forumu asta si sa mai consult si alte persoane despre problema asta.initial credeam ca voi muri,pt ca nu stiam prea multe de aceasta gardnerella.puteti rade ca poate aveti si dreptate.voiam sa stiu daca vreuna dintre voi a mai luat tratamentu care m-i la dat mie si anume:ciprofloxacina,5 zile,ambii parteneri,irigator plus 10 plicuri septovag,un plic pe seara si cervugid ovule,un ovul pe seara.credeti ca va avea efect?daca sunteti amabile,poate imi mai dati si alte pareri si ma scoateti din impasu asta moral din care ma aflu.multumesc pt ca sunteti.numai bine Offline #7 2008-09-29 22:02:08
Re: cum ma vindec?in niciun caz sa nu fac spalaturi...nu de alta dar spalaturile doar iti intretin infectia...ia doar antibitociul si ovulele...si la sfarsitul tratamentului pune 5-6 zile iaurt si ia o cutie de biotics... happy with him...inlove with him... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|