|
Nu esti logat.
Stresul de la birou#1 2008-09-30 13:03:57
stresul de la birouBuna fetelor, Einmal stirbst du, und dann ist alles Fragen zu Ende. Und wenn du stirbst, wirst du entweder alles erfahren, oder du wirst nicht mehr die Möglichkeit haben, zu fragen. Lev Tolstoi Offline #2 2008-09-30 13:09:31
Re: stresul de la birouiubi schimba serviciul exact pe motivul asta. acu nush tu ce lucrezi, daca iti gasesti usor un loc de munca bun in alta parte... dar nu prea merita sa vii neom acasa din cauza stresului. Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #3 2008-09-30 13:10:00
Re: stresul de la birouEu imi bag muzica la casti, mai mananc cate ceva dulce, ma mai plimb prin padure (suntem la marginea orasului, langa padura)... Ma mai dau pe net, si imi trece... Offline #4 2008-09-30 13:13:42
Re: stresul de la birouapropo de stres Ultima oara a fost editat de dreamer (2008-09-30 13:16:09) Dance like nobody is watchin.... Offline #5 2008-09-30 13:17:35
Re: stresul de la biroude schimbat serv-ul nu l-as schimba,una pt ca e destul de bine platit si doi pt ca nu prea imi place sa renunt asa..off singura chestie aiurea e stresul ff mare si asta pt ca lucrez cu cifre (sunt economist) mie mi-ar placea sa fac altceva mai "uman" nu pe partea de real,poate odata o sa ma hotarasc sa imi schimb radical servul.. Einmal stirbst du, und dann ist alles Fragen zu Ende. Und wenn du stirbst, wirst du entweder alles erfahren, oder du wirst nicht mehr die Möglichkeit haben, zu fragen. Lev Tolstoi Offline Publicitateloading...
#6 2008-09-30 13:21:22
Re: stresul de la birouf rau ca il bati la cap pe al tau cu asta... nu lasa stresul sa-ti afecteze relatia! nu merita! mai bine "renunti"... ast5a, evident, daca chiar nu merge si nu merge. al meu venea acasa cu gastrita, palpitatii, insomnii, dureri de cap.... si seful il suna duminica seara ca are nevoie de nush ce urgent. nu merge asa... next si la revedere! Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #7 2008-09-30 13:46:32
Re: stresul de la birouKadome si eu tot economist sunt. Si la mine stresul e mare, nu mai zic ca mai am 2 part-time-uri pe langa. Insa cum am iesit pe poarta sediului, am uitat de munca. Faceam si eu ca tine la inceput, si era foarte naspa. Chiar incepusem sa ma izolez, sa nu mai vreau sa comunic cu nimeni, eram irascibila, nu imi convenea nimic la nimeni. Am destramat o relatie din cauza asta pentru ca el nu a mai putut suporta starile mele. Si am invatat incet, incet sa separ munca de viata personala. Problemele de la munca raman la munca in momentul in care am terminat programul. Straduieste-te si tu sa faci la fel. Ajuta foarte mult. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #8 2008-09-30 13:54:52
Re: stresul de la birouAveti dreptate fetelor,stiu ca serviciul nu trebuie sa intervina in viata personala..o sa incerc sa las totul in urma in momentul in care ies pe usa de la serv,chiar de azi o sa fac asta sa vad..trebuie sa pot Einmal stirbst du, und dann ist alles Fragen zu Ende. Und wenn du stirbst, wirst du entweder alles erfahren, oder du wirst nicht mehr die Möglichkeit haben, zu fragen. Lev Tolstoi Offline #9 2008-09-30 13:57:18
Re: stresul de la biroueu am renuntat la un servici din cauza stresului...si a oamenilor de acolo...ca eram neom...inca un picut si ajungeam la nebuni.... si nu eram singura in situatia asta.... toata lumea pleca de acolo pe banda rulanta... eu zic ca nimic din lume nu compenseaza linistea sufleteasca "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #10 2008-09-30 13:57:27
Re: stresul de la birouLa inceput e greu keadome. Am trecut si eu prin aceeasi faza. Dar cu timpul daca te straduiesti vei reusi. Si stai linistita, ca luna spetembrie se poate incheia pana pe 25 octombrie. Deci ... timp ar fi. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #11 2008-09-30 14:02:25
Re: stresul de la birouLa noi e alt sistem andreea_andy2,lucrez pt o multinationala care nu aplica regulile din romania..din fericire si-a revenit sistemul it si o sa fie in regula doamne multumesc Einmal stirbst du, und dann ist alles Fragen zu Ende. Und wenn du stirbst, wirst du entweder alles erfahren, oder du wirst nicht mehr die Möglichkeit haben, zu fragen. Lev Tolstoi Offline #12 2008-09-30 21:20:18
Re: stresul de la birouhmmm, la noi cica nu te angajeaza daca stai bine cu capul! incep sa cred ca e adevarat...iar stressul....este sublim, este infinit, este omniprezent! Ultima oara a fost editat de lucia05 (2008-09-30 21:20:59) I am who I am and I choose to be me! He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion! Offline #13 2008-09-30 22:33:35
Re: stresul de la birousi eu sunt stresata desi nu am nici un servici. ma stresez din orice si ma urasc enorm din cauza asta! Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013 Offline #14 2008-10-01 13:11:11
Re: stresul de la birou
cunosc sentimentul...l-am trait un an si ceva. noroc ca am scapat de acolo... "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #15 2008-10-01 13:13:18
Asa am fost si eu... Cu stare de voma si palpitatii... Bine ca s-a terminat Offline #16 2008-10-01 13:36:39
Nasol cand te duci la munk si nu iti place ce faci... Einmal stirbst du, und dann ist alles Fragen zu Ende. Und wenn du stirbst, wirst du entweder alles erfahren, oder du wirst nicht mehr die Möglichkeit haben, zu fragen. Lev Tolstoi Offline #17 2008-10-01 13:40:21
Re: stresul de la birouFericit e dupa ce pleaca si apuca sa vada diferenta intre ce a fost si ce este Ca pana atunci tare nefericit e, si nesigur pe puterile sale Deci curaj si ia-ti soarta in maini, ca meriti mai mult! Offline #18 2008-10-01 13:54:06
Re: stresul de la biroumda, si eu am plecat si inca fara sa am in spate decat o propunere de job care nu prea imi convenea...cochetam cu ideea de a pleca inca de la putin timp de cand ma angajasem, insa a trebuit sa rabd pentru putinii bani pe care ii primeam, caci aveam nevoie de ei... la interviuri nu aveam cum sa merg, desi aplicam la joburi si eram sunata sa merg la interviuri, insa programul nu-mi permitea, si nici de invoit nu aveai voie sa te invoiesti...daca plecai o data jumatate de ora (compensat binenteles din pauza de masa) erai tinut minte tot anul.. "tu parca te invoiesti cam des"... as putea scrie un roman de groaza... ziua in care mi-am dat demisia a fost una dintre cele mai fericite din viata mea...nu aveam nimic sigur in spate, veneau sarbatorile de iarna, pot zice ca am rabdat o iarna de frig pentru ca ramasese un singur salariu in casa...insa pana la urma am reusit sa gasesc un job asa cum trebuie - desi un domeniu cu totul nou, cu oameni minunati - e si aici stres, e adevarat, insa nu se compara atmosfera de aici cu cea de inchisoare de acolo. Am refuzat multe joburi bune pana la asta, tocmai pentru ca imi era frica sa nu nimeresc intr-un loc la fel de rau. Astazi nu as mai pleca de la un job fara sa am ceva foarte sigur in spate, insa in conditiile respective a fost cea mai buna solutie si nu regret decat...ca nu am plecat mai devreme. Ultima oara a fost editat de nicolle_rox (2008-10-01 13:54:28) "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|