homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Nu stiu ce sa fac!

#1 2008-10-01 18:02:33

anamaria
New member
Inregistrat: 2006-04-25

Nu stiu ce sa fac!

Buna fetelor!
Ce m-as face eu fara acest site!!Am si eu o problema sau mai bine zis o intrebare la care eu nu stiu ce sa raspund!
De vreo 2 ani iau anticonceptionale yasmine!Am luat in ultima sapt de pilule antibiotice - ampicilina!am uitat sa iau ultima pilula de pe folie si binenteles mi-a venit menstruatia (probabil si din cauza ca am uitat pilula sau antibiotice) acum am o intrebare!
  Daca am uitat ultima pilula pot incepe folia urmatoare in aceeasi zi cum incepeam inainte folia sau calculez iar 7 zile de pauza? big_smile

Multumesc!

#2 2008-10-01 18:08:17

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

Re: Nu stiu ce sa fac!

Daca ai uitat ultima pilula, consideri ca esti in pauza acum si incepi urmatoare folie in a opta zi. Atentie ca e nevoie de rotectie suplimentara in pauza si primele sapte zile din urmatoarea folie, pana inghiti corect sapte pastilute.

Fericita mamica de Aida Maria!

#3 2008-10-01 18:15:50

anamaria
New member
Inregistrat: 2006-04-25

Re: Nu stiu ce sa fac!

Deci sa inteleg ca o incep la fel ca pana acum!Multumesc de raspuns!(cam aiurea cu inca 7 zile de protectie suplimentara dar asta e!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.