homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intrebare menstruatie

#1 2008-10-02 22:31:19

Endorfina
New member
De la:
Inregistrat: 2008-08-08

intrebare menstruatie

am avut deja 3 menstruatii de la un contact neprotejat care au fost normale (cheaguri sange rosu) , dar acuma la ce -a de a patra nu mi-a curs decat  in prima zi normal , pe urma s-a oprit sad ma cam ingrijoreaza, am facut si un test de sarcina( dupa a doua menstruatie venita ca sa fiu sigura) care a iesit negativ - neinsarcinata , cu o mica greseala : in urina am turnat si pliculetul ala cu bilute care era in pachetel.(1 ar fi  putut afectat asta rezultatul testului ?) din ce cauza m-a tinut doar o zi si jumate?

Can you hear the heart beat ?

#2 2008-10-02 22:59:24

YoHanna
Insomniac member
Inregistrat: 2007-05-31

Re: intrebare menstruatie

dupa acel contact neprotejat au mai fost altele?

hjarta "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" hjarta

#3 2008-10-03 00:30:38

skumpi
Vizitator

dak ala a fost singurul contact neprotejat nu`ti face griji...

#4 2008-10-03 08:47:23

Endorfina
New member
De la:
Inregistrat: 2008-08-08

YoHanna a scris:

dupa acel contact neprotejat au mai fost altele?

a fost singurul, care ar fi cauza de m-a tinut o zi ? e prima oara cand mi se intampla sa ma tina numai o zi.
in urina am turnat si pliculetul ala cu bilute care era in pachetel.ar fi  putut afectat asta rezultatul testului ?

Ultima oara a fost editat de Endorfina (2008-10-03 08:49:31)

Can you hear the heart beat ?

#5 2008-10-03 09:26:32

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

Endorfina daca ai avut deja 3 menstruatii normale de la acel contact nu se pune problema unei sarcini. Ma gandesc mai repede la o dereglare, ceva. Vezi daca si urmatoarea este la fel de redusa, mergi la medic.

Cat despre faptul ca ai pus plicul de silicagel in urina ... sincer nu stiu cat influenteaza. Cert e ca nu trebuia sa-l pui. Acel pliculet se pune in cutie pentru a absorbi umiditatea si pentru ca pastra testul in conditii oprime pana la folosire.

Fericita mamica de Aida Maria!

Publicitate

loading...

#6 2008-10-03 09:28:25

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

draga mea, uita-te si tu la ce scrii, au fost trei menstruatii de la contactul acela, ai fi avut burtica pina acum daca era sa fii gravida
si nu se opreste menstra indiferent ce pui in urina(DESI iti spun sincer nu pricep deloc de ce ai turnat pliculetul acela in urina pentru testul de sarcina)
oricum, gravida nu esti...
de ce a tinut menstra doar atit...zi merci si nu te stresa

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.