|
Nu esti logat.
Interpretare pap#1 2008-10-03 12:20:09
interpretare papvreau putin ajutor cu interpretarea pap (mentionez ca nu este al meu ci al mamei mele , varsta 47 ani) Offline #2 2008-10-03 13:00:57
Re: interpretare papSi mie la pap-uri imi iese acea inflamatie...pentru ca am o rana pe col. S-ar putea sa ai si tu una. Alte motive de ingrijorare eu nu vad. Poate intra Ana si ne lamureste mai bine. "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #3 2008-10-03 13:03:28
Re: interpretare papI-am lasat link anei. Dar cred ca e la facultate. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #4 2008-10-03 14:11:13
Re: interpretare papEste posibil k la papanicolau sa iasa frotiu intens inflamator (TBS) din cauza unei raceli la ovare? Mentionez k in urma racelilor suferite eu am avut mai mereu ovarele inflamate. Si mai am o intrebare: ce inseamna TBS mai exact? Ultima oara a fost editat de aleinadme (2008-10-03 14:23:23) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|