homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Sex protejat neprotejat

#1 2008-10-03 15:28:25

dtheea
New member
Inregistrat: 2008-10-03

sex protejat neprotejat

am si eu o intrebare...am facut sex de fiecare data protejat,numai ca ultima data dupa prima partida de sex am stat putin si dupa 10 minute am facut inca o data sex si desi partenerul meu a folosit prezervativ mi-a bagat un deget in vagin fara sa se spele pe maini dupa ce isi atinsese sperma(mainile lui erau deja uscate,se stersese pe un prosop) asadar sunt sanse ca spermatozoizii sa fi rezistat pe mana lui si eu sa raman insacinata? si o alta intrebare este ...am facut sex protejat dar spre sfarsitul actului partenerul si-a dat prezervativul jos si m-a penetrat fara prezervativ foarte putin dar nu a ejaculat in interiorul meu...ba chiar nu a ejaculat deloc...si din nou intrebarea sunt sanse sa raman insacinata?   nu iau anticonceptionale...

#2 2008-10-03 15:52:20

princesss
Banat
De la: plaja
Inregistrat: 2008-08-11

Re: sex protejat neprotejat

dtheea a scris:

am si eu o intrebare...am facut sex de fiecare data protejat,numai ca ultima data dupa prima partida de sex am stat putin si dupa 10 minute am facut inca o data sex si desi partenerul meu a folosit prezervativ mi-a bagat un deget in vagin fara sa se spele pe maini dupa ce isi atinsese sperma(mainile lui erau deja uscate,se stersese pe un prosop) asadar sunt sanse ca spermatozoizii sa fi rezistat pe mana lui si eu sa raman insacinata? si o alta intrebare este ...am facut sex protejat dar spre sfarsitul actului partenerul si-a dat prezervativul jos si m-a penetrat fara prezervativ foarte putin dar nu a ejaculat in interiorul meu...ba chiar nu a ejaculat deloc...si din nou intrebarea sunt sanse sa raman insacinata?   nu iau anticonceptionale...

la prima intrebare:nu sunt sanse,e nevoie de o cantitate mai mare de sperma ca sa ramai insarcinata,decat ce poate ramane pe maini
2.daca nu a ejaculat sunt putine sanse,dar exista...deoarece si lichidul pre'ejaculator contine  spermatozoizi.

#3 2008-10-03 15:54:11

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

daca atunci s a sters nu sunt probleme...insa in al doilea context daca erai in perioada fertila exista o mica sansa de sarcina...

happy with him...inlove with him...puss

#4 2008-10-03 16:52:43

dtheea
New member
Inregistrat: 2008-10-03

care e perioada in care sunt fertila? nu am ciclu regulat,de obicei imi vine la sfarsitul lunii dar cateodata intarzie foarte mult desi nu fac sex in perioada respectiva...

#5 2008-10-03 17:00:42

kdeea
Platinum member
Inregistrat: 2008-06-13

Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ?

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.