|
Nu esti logat.
Va rog sa imi spuneti parerea dvoastra#1 2008-10-04 13:42:10
va rog sa imi spuneti parerea dvoastrape data de 22 iunie mia venit cm iar in data de 26 iunie am avut un contact sexual neprotejat.eu am ciclu mai neregulat.in data de 21 iulie mia venit ciclu normal ma tinut 5 zile apoi am fo plecata la mare.mia intarziat 2 saptamani dupa care a venit in data de 3 septembrie iara normal da cu dureri insuportabile de burta si ma tinut 4 zile.in data de 2 octombrie mia venit din nou da durerile au fost si mai insuportabile iar cheagurile nu au fost mari erau micute si in celelalte 2 dati.cu o luna inainte sami vina pt k mam speriat k mia intarziat am fac 2 teste sure check in aceaasi zi unu la prima urina si altu dupa masa cu mama dar au iesit negative.totusi sunt speriata de ce acuma cand sunt in a 3 a zi nici jumatate de tampon nu am.mentionez k luna trecuta am fost la doctor si mama nu ia zis la ginecoloaga ce banuieste de rusine si mia facut eco abdominal asa de rutina desi naveam vezica plina si mia zis k nu vede chisturi k ciclu e pe final pt k mi se vede endometru.dar eu sunt speriata de ce acuma ma tinut asa de putin. va rog doamna doctor sa va dati cu parerea. Offline #2 2008-10-04 13:48:51
Re: va rog sa imi spuneti parerea dvoastrapoate ai fost racita datile trecute si de aia a fost o cantitate mai mare de ciclu. de obicei ciclul variaza: o data mai mult, mai putin, depinde. sarcina nu cred ca e vb daca zici ca ti`ai facut doua teste si au iesit negative. Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013 Offline #3 2008-10-04 16:14:34
Re: va rog sa imi spuneti parerea dvoastrainsarcinata sigur nu esti. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|