|
Nu esti logat.
SIL - Leziunile scuamoase intraepiteliale - PRECED CANDERULUI#1 2008-10-04 23:02:39
SIL - Leziunile scuamoase intraepiteliale - PRECED CANDERULUIAm vazut tot pe internet ca se zice ca SIL ( Leziunile scuamoase intraepiteliale )precede cancerului? Adica daca ai fost "diacnosticata" cu SIL asta inseamna ca o sa faci cancer ? Offline #2 2008-10-04 23:35:10
Re: SIL - Leziunile scuamoase intraepiteliale - PRECED CANDERULUIAndreea de care SIL? L-SIL nu pune mari probleme. Cel care duce la cancer este H-SIL. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #3 2008-10-04 23:54:53
Re: SIL - Leziunile scuamoase intraepiteliale - PRECED CANDERULUIMultumesc mult pentru raspunsul prompt. simt ca voi sunteti aproape singurele alaturi de mine in aceasta chestiune. Ultima oara a fost editat de andreea visan 20 (2008-10-04 23:58:40) Offline #4 2008-10-04 23:58:48
Re: SIL - Leziunile scuamoase intraepiteliale - PRECED CANDERULUIAndreea pe forum se poate cauta, deci cine are nevoie de o anumita informatie da o cautare. Acum lasa-l asa. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #5 2008-10-05 00:03:44
Re: SIL - Leziunile scuamoase intraepiteliale - PRECED CANDERULUI
Ai dreptate, numai ca si cu doctorii e complicat...din pacate...eu nu mi-am gasit momentan unul de care sa fiu multumita si crede-ma ca nu sunt deloc pretentioasa. Numai sa imi explice si mie despre ce e vorba nu sa iti dea rezultatele in brate si sa zica ca mai vorbim...si nici nu ma refer la bani ca inteleg ca pentru orice serviciu care e bine facut trebuie sa platesti si sunt gata sa dau oricat numai sa am parte de rezultate bune. Offline Publicitateloading...
#6 2008-10-05 00:06:49
Re: SIL - Leziunile scuamoase intraepiteliale - PRECED CANDERULUIStiu andreea. Eu mai mut de atat nu pot sa te ajut. Imi pare rau. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #7 2008-10-05 00:11:00
Re: SIL - Leziunile scuamoase intraepiteliale - PRECED CANDERULUIStiu si iti multumesc din inima pentru sprijin. Ziceam si eu asa ca nu stii de unde sare iepurele si vine cineva cu un sfat, o recomandare de medic, o rezolvare intr-o problema asemanatoare. Stii cum e norocul si-l mai face si omul de unul singur. Oricum cred ca principala problema intr-o astfel de chestiune e lipsa de informare asa ca de aia ma informez si eu cat pot de mult ca daca ma las pe o ureche si vorba ta cred tot ce mi se spune de nustiu unde cine stie ce patesc nu de alta dar am mai patit-o... Offline #8 2008-10-05 00:13:35
Re: SIL - Leziunile scuamoase intraepiteliale - PRECED CANDERULUIUite aici poate gasesti un medic recomandat de fete din orasul tau sau din apropiere. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #9 2008-10-05 00:14:22
Re: SIL - Leziunile scuamoase intraepiteliale - PRECED CANDERULUImultumesc mult e foarte folosituare lista cu medici Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|