homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

SIL - Leziunile scuamoase intraepiteliale - PRECED CANDERULUI

#1 2008-10-04 23:02:39

andreea visan 20
New member
Inregistrat: 2008-09-27

SIL - Leziunile scuamoase intraepiteliale - PRECED CANDERULUI

Am vazut tot pe internet ca se zice ca SIL ( Leziunile scuamoase intraepiteliale )precede cancerului? Adica daca ai fost "diacnosticata" cu SIL asta inseamna ca o sa faci cancer ?

Am vazut ca exista L-SIL (adica cu grad redus) si H-SIL (cu grad inalt) Insa in articol nu se specifica ca SIL nu precede cancerului daca e L-SIL...

Mie mi-a iesit papanicolaul III si mi s-a zis ca am SIL...
Deci ce sa cred? Ca o sa fac cancer ? sad

#2 2008-10-04 23:35:10

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

Re: SIL - Leziunile scuamoase intraepiteliale - PRECED CANDERULUI

Andreea de care SIL? L-SIL nu pune mari probleme. Cel care duce la cancer este H-SIL.

Te rog nu mai deschide topicuri pentru fecare intrebare. Scrie toate nelamuririle la un loc. Asa va fi mai usor de urmarit poveste ta.

Fericita mamica de Aida Maria!

#3 2008-10-04 23:54:53

andreea visan 20
New member

Multumesc mult pentru raspunsul prompt. simt ca voi sunteti aproape singurele alaturi de mine in aceasta chestiune.

Dar atunci de unde isteria asta cu SIL??? Mie momentan mi-au zis adica in papanicolau scrie ca e L-SIL dar nu se stie niciodata...

aici e linkul unde scriu exact tot rezultatul papului
http://forum.anticonceptionale.ro/t1988 … ZELOR.html
Asi avea o mare rugaminte daca se poate un raspuns si pentru papa nicolau...

pupici multi  kram

Si da imi cer scuze ca am deschis noi subiecte insa sa stii ca desi intradevar ar fi mai usor de urmarit nu stiu cat le-ar ajuta pe viitor pe celelalte fete care vor sa afle raspunsul la aceasta intrebare.
Asa, sub forma de subiecte separate te poti uita numai pe lista de subiecte si intri unde te intereseaza. Daca sunt bagate toate intrebarile de-a valma in acelasi topic nu cred ca o sa stea cineva sa ia toate topicurile la rand sa vada daca nu cumva e informatia in unul dintre ele.

oricum multumesc din suflet pentru raspuns.

Ultima oara a fost editat de andreea visan 20 (2008-10-04 23:58:40)

#4 2008-10-04 23:58:48

andreea_andy2
Moderator

Andreea pe forum se poate cauta, deci cine are nevoie de o anumita informatie da o cautare. Acum lasa-l asa.

Ca sa fii linistita in privinta rezultatului mergi discuta mai multe detalii cu medicul tau. Si nu crede tot ceea ce citesti pe net. Eu mai nou nu mai cred nimic de pe net daca e din afara forumului nostru.

#5 2008-10-05 00:03:44

andreea visan 20
New member

andreea_andy2 a scris:

Andreea pe forum se poate cauta, deci cine are nevoie de o anumita informatie da o cautare. Acum lasa-l asa.

Ca sa fii linistita in privinta rezultatului mergi discuta mai multe detalii cu medicul tau. Si nu crede tot ceea ce citesti pe net. Eu mai nou nu mai cred nimic de pe net daca e din afara forumului nostru.

Ai dreptate, numai ca si cu doctorii e complicat...din pacate...eu nu mi-am gasit momentan unul de care sa fiu multumita si crede-ma ca nu sunt deloc pretentioasa. Numai sa imi explice si mie despre ce e vorba nu sa iti dea rezultatele in brate si sa zica ca mai vorbim...si nici nu ma refer la bani ca inteleg ca pentru orice serviciu care e bine facut trebuie sa platesti si sunt gata sa dau oricat numai sa am parte de rezultate bune.

O sa ma duc la doctor abia sambata... sad   grater de aia tot intreb si eu ca sincer e foarte stresant si fetele care au trecut prin asa ceva stiu de ce vorbesc.

oricum multumesc mult  kram

Publicitate

loading...

#6 2008-10-05 00:06:49

andreea_andy2
Moderator

Stiu andreea. Eu mai mut de atat nu pot sa te ajut. Imi pare rau.

#7 2008-10-05 00:11:00

andreea visan 20
New member

Stiu si iti multumesc din inima pentru sprijin. Ziceam si eu asa ca nu stii de unde sare iepurele si vine cineva cu un sfat, o recomandare de medic, o rezolvare intr-o problema asemanatoare. Stii cum e norocul si-l mai face si omul de unul singur. Oricum cred ca principala problema intr-o astfel de chestiune e lipsa de informare asa ca de aia ma informez si eu cat pot de mult ca daca ma las pe o ureche si vorba ta cred tot ce mi se spune de nustiu unde cine stie ce patesc nu de alta dar am mai patit-o...sad

oricum multumesc mult de tot pentru sfat

#8 2008-10-05 00:13:35

andreea_andy2
Moderator

Uite aici poate gasesti un medic recomandat de fete din orasul tau sau din apropiere.

http://forum.anticonceptionale.ro/t1742 … -buni.html

#9 2008-10-05 00:14:22

andreea visan 20
New member

multumesc mult e foarte folosituare lista cu medici

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.