homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Contraindicatie tratament hormonal?

#1 2008-10-04 16:14:12

123dana123
Membru
Inregistrat: 2008-10-04

Contraindicatie tratament hormonal?

de 2 luni iau novynette si m-am simtit bine.
am fost la medicul de la planning cauria i s-a parit ca sunt mai galbena,eu fiind creola si avand in vedere ca o data am avut un episod de voma a considerat ca nu e indicat ca continui cu  pilulele de teama de a nu imi afecta ficatul.
eu intreb  doar asa pe vazute si examen clinic  se hotaraste asta?
nu pot sa imi fac analizele biochmice pt ficat cu bilirubina si alea alea si apoi sa se evalueze daca pot urma tratament hormanal sau nu?
ce investigatii ar trebui sa imi fac?

#2 2008-10-04 23:33:06

Khristall
Insomniac member
De la: Casuta noastra
Inregistrat: 2007-10-08

Re: Contraindicatie tratament hormonal?

intreaba la planning la medicul de unde le`ai luat. normal la o perioada de 6 luni sau 1 an se fac niste analize sa vada daca e totul ok. nu stiu exact in ce consta analizele alea dar acolo sigur s`ar observa daca poti sa continui sau nu. dar alte reactii adverse nu ai avut? doar ca erai galbena la fata?

Mamica de strumfulet... bebe 19 iulie 2013 hjarta

#3 2008-10-05 09:22:36

123dana123
Membru
Inregistrat: 2008-10-04

Dna Doctor de la planning mi-a sugerat sa renunt definitiv la pilule pentru ca i s-a parut ca sunt mai galbena la fata(mie nu mi se pare,sunt eu mai creola) si ca am avut acel episod de voma.
Totusi mi se pare mult sa mi se spuna sa renunt definitif si cred ca se poate cuantifica cumva biochimic in ce masura imi afecteaza sanatatea pilulele.
Va rog intrumati-ma la ce tip de medic sa ma adresez( ginecolog. endocrinolog?) sau ce analize trebuie facute.
merci

#4 2008-10-05 09:30:18

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

Dana mergi la un alt planning sau la medicul de familie. Ultimul va sti sa te indrume cel mai bine. Nu stiu exact ce analize trebuiesc facute.

Fericita mamica de Aida Maria!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.