|
Nu esti logat.
I need some help...#1 2008-10-05 18:41:14
i need some help...as avea nevoie de sfaturile voastre..eu si prietenul meu facem sex cam o data pe saptamana pt ca el este plecat la facultate.Desi mie imi place mai mult noaptea, facem sex numai ziua pt ca nu avem unde noaptea.Si as avea si eu o intrebare: ce as putea sa fac ca sa nu intervina niciodata monotonia.Daca stateam impreuna era altceva dar asa cum ne intalnim noi o data pe saptamana si nu prea am timp sa-l surprind..Nu stiu ce sa zic..Voi ce ziceti? Offline #2 2008-10-05 18:48:53
Re: i need some help...mi se pare un pic imposibil sa intervina monotonia avand in vedere ca o faceti o data pe saptamana...cum era daca locuiati impreuna si o faceati in fiecare seara? http://www.youtube.com/watch?v=NFwKpqXnLcI Sex on fire Offline #3 2008-10-05 18:55:38
Re: i need some help...eu cred ca poate interveni monotonia chiar daca o fac o data pe sapt...important e sa nu faci la fel mereu. Offline #4 2008-10-05 20:15:42
Re: i need some help...incearca sa pui o cuvertura peste geamuri...se face ceva mai intuneric poti aprinde niste lumanarele.....niste muzica Offline #5 2008-10-05 22:15:10
Re: i need some help...am mai inerat sa punem eva peste geamuri si se faea doar putin mai intuneric...o sa incerc sa pun ceva care sa faca mai mult intuneric ca asa ma simt mai in largul meu .. Offline Publicitateloading...
#6 2008-10-05 22:43:54
Re: i need some help...da, ceva dintr-un material mai gros...ca daca pui un cearceaf degeaba Offline #7 2008-10-05 23:16:11
Re: i need some help...Poti pune pe geamuri folie de aluminiu, o lipesti cu niste scoci si nu mai intra nici un pic de lumina,o sa fie bezna ca noaptea,inceraca si o sa vezi Imi e indiferent ce e obligatoriu, imi permit tot ce e interzis. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|