homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Facultate...sunt disperata

#1 2008-10-03 23:43:32

Lelaina
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-02-02

Facultate...sunt disperata

Bun....cica s-au afisat listele la noi la fac de buget/taxa...
Marele meu "noroc" (nush cum sa-l judec) este ca sunt prima din grupa picata la taxa... Pe de alta parte, am un coleg care a plecat la studii pe cont propriu in China... Altough, el zice ca si-a inghetat anul aici (el, adica o colega care a vbit cu el mi-a zis asta)...

In conditiile in care el isi ingheata anul, eu pot sa mai urc un loc la buget? Mi se pare culmea ironiei, efectiv nush ce sa mai cred... Se pricepe cineva la cacaturile astea cu facultatea? La noi la limbi straine se afla chestii foarte greu de la secretariat, puuutina informatie, ca sa nu zic deloc...

Macar dak picam la taxa direct era alta treaba, dar asa, prima sub linie, e cumplit grater(

Poor is the man whose pleasure depends on another

#2 2008-10-03 23:48:21

alexia
Addicted member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2006-01-14

Re: Facultate...sunt disperata

Din moment ce tipul ala si-a inghetat anul, nu mai este student cu voi in an, deci in acest moment exista un loc vacant pe locurile de la buget, iar cel mai normal lucru este ca tu sa urci un loc, sa treci la buget. La mine la facultate asa s-a intamplat si le-a dat taxa inapoi la sfarsitul semestrului. Dar nu am avut caz identic, cu inghetat anul, ci s-au retras cativa, dar nu cred ca are importantza motivul pt care exista locuri libere la buget!
Daca oamenii sunt corecti, vei fii la buget neutral Totusi... incearca sa ajungi la secretariat, eventual cu un pachet de cafea..

Ultima oara a fost editat de alexia (2008-10-03 23:48:33)

#3 2008-10-03 23:50:22

Khristall
Insomniac member
De la: Casuta noastra
Inregistrat: 2007-10-08

alexia a scris:

Din moment ce tipul ala si-a inghetat anul, nu mai este student cu voi in an, deci in acest moment exista un loc vacant pe locurile de la buget, iar cel mai normal lucru este ca tu sa urci un loc, sa treci la buget. La mine la facultate asa s-a intamplat si le-a dat taxa inapoi la sfarsitul semestrului. Dar nu am avut caz identic, cu inghetat anul, ci s-au retras cativa, dar nu cred ca are importantza motivul pt care exista locuri libere la buget!
Daca oamenii sunt corecti, vei fii la buget neutral Totusi... incearca sa ajungi la secretariat, eventual cu un pachet de cafea..

in cazul tau s`au retras...deci si`au retras dosarul...dar cu inghetatul anului am impresia ca nu iti retragi dosarul...normal ar trebui sa elibereze un loc pt ca nu va mai fi coleg cu voi categoric. intreaba la secretariat mai sigur.

Ultima oara a fost editat de Danae (2008-10-03 23:50:55)

Mamica de strumfulet... bebe 19 iulie 2013 hjarta

#4 2008-10-03 23:50:54

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

de asemenea daca mai sunt care fac 2 facultati si sunt la amandoua la buget dar aleg sa ramana la cealalta si ei se sterg de pe lista...deci si aici ar mai fi o sansa...
eu sunt a 4 a sub linie si sunt fix 4 deasupra mea care sunt la 2 facultati si trebuie sa confirme locul...dar n am eu norocul ala sa sar la fara plata lol

happy with him...inlove with him...puss

#5 2008-10-03 23:56:35

mewee
Full member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2008-08-08

Lelaina a scris:

Bun....cica s-au afisat listele la noi la fac de buget/taxa...
Marele meu "noroc" (nush cum sa-l judec) este ca sunt prima din grupa picata la taxa... Pe de alta parte, am un coleg care a plecat la studii pe cont propriu in China... Altough, el zice ca si-a inghetat anul aici (el, adica o colega care a vbit cu el mi-a zis asta)...

In conditiile in care el isi ingheata anul, eu pot sa mai urc un loc la buget? Mi se pare culmea ironiei, efectiv nush ce sa mai cred... Se pricepe cineva la cacaturile astea cu facultatea? La noi la limbi straine se afla chestii foarte greu de la secretariat, puuutina informatie, ca sa nu zic deloc...

Macar dak picam la taxa direct era alta treaba, dar asa, prima sub linie, e cumplit grater(

Lelaina esti la universitate la lb straine? ce sectie, ce an?

cater to u boy hjarta

Publicitate

loading...

#6 2008-10-04 00:00:03

Lelaina
Hero member

chineza..trec anul 2...

Deci nush...efectiv imi vine sa-mi smulg parul din cap... uite, daca eram ca cris, macar stiam ca sunt a nush cata...dar primmaaaaa grater( si asa la limita..sunt totusi 25 de milioane de lei in joc...

La tine alexia au platit taxa pe primul sem si le-a dat banii la sfarsit? sad deci tot ar trebui sa scot banii grater

#7 2008-10-04 00:02:40

mewee
Full member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2008-08-08

si eu tot la lb straine sunt, traducatori tot anu'2...eu zic sa nu te mai panichezi, mai asteapta sa inceapa cursurile, apoi mergi la secretariat, poate le prinzi in toane bune pe doamnele...oricum taxa trebuie platita in primele 30 de zile daca nu ma insel, right? stii cumva daca se mai face vreo reducere daca este platita integral?

cater to u boy hjarta

#8 2008-10-04 00:10:16

Lelaina
Hero member

asta cu 30 de zile o stiu si eu....
De reduceri si alte alea nush, fiindca anul 1 am fost bugetara

Sa vezi coada draq la madamele alea rotfl

#9 2008-10-04 00:19:21

alexia
Addicted member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2006-01-14

Lelaina a scris:

La tine alexia au platit taxa pe primul sem si le-a dat banii la sfarsit? sad deci tot ar trebui sa scot banii grater

da, le-a dat inapoi....

#10 2008-10-04 13:55:09

mykutza
Moderator
De la: noi de acasica :X
Inregistrat: 2008-03-28

love..la noi la facultate daca intri la buget la buget termini si daca intri la taxa nu treci la buget decat daca ai medie foarte mare..adica peste 9,50..sunt la universitate.daca te ajuta cu ceva..

Sa nu te astepti sa te salut!

#11 2008-10-04 18:17:36

C.R.B.L
Full member
Inregistrat: 2007-09-01

eu am dat toate examenele acum in perioada de restante pt ca am fost plecat in Anglia si abia ieri dupa-amiaza s-au afisat listele si mi-a zis o colega ca la 3examene apar ca fiind absent dar am notele in carnet! Sper sa fie o greseala pt ca altfel imi pierd locul la buget si am invatat sa dau 14examene in 8zile numai sa pot ramane la buget pt ca nu sunt multi integralisti si ma incadram in cele 55locuri de la buget. Ce trebuie sa fac?

Ultima oara a fost editat de C.R.B.L (2008-10-04 18:20:36)

#12 2008-10-04 18:43:02

calypso
Full member
Inregistrat: 2008-05-12

pai mergi la secretariat si cu carnetul (banuiesc ca notele iti sunt semnate si de profesor) dovedesti ca ai dat examenele respective. sau daca nu poti vb direct cu profesorii. poate au omis sa te treaca pe lista cu rezultatele care au dat-o la secretariat.

Drumul spre iad e pavat cu bune intentii!

#13 2008-10-04 19:42:31

C.R.B.L
Full member
Inregistrat: 2007-09-01

pei am notele trecute in carnet de catre profesori dar cred ca s-a facut o greseala pt ca exact la examenele la care am notele apar absent.

#14 2008-10-05 22:26:07

pinkshine
Full member
Inregistrat: 2008-08-26

offtopic o intrbare big_smile dak esti la chineza a trebuit sa stii chineza sau ai invatat la faculta
? k ma gandesc k examenul nu s da la chineza big_smile

Ultima oara a fost editat de pinkshine (2008-10-05 22:26:22)

te iubeeeeeeeeeeeeessssssccccccc !! hjarta

#15 2008-10-05 23:15:02

Lelaina
Hero member

am invatat la facultate...am intrat la sectie pe examen de engleza romana

#16 2008-10-05 23:26:45

pinkshine
Full member
Inregistrat: 2008-08-26

aha big_smile ms puss

te iubeeeeeeeeeeeeessssssccccccc !! hjarta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.