homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intrerupere administrare conceptionale

#1 2008-07-19 11:57:29

simona_x
New member
Inregistrat: 2008-01-06

Intrerupere administrare conceptionale

Buna,
am luat 6 luni Karissa si am facut o luna pauza.In timpul cat am luat pastile, menstruatia mi-a venit in mod regulat, apoape in aceeasi zi a saptamanii.Mentionez ca inainte a incepe administrarea anticonceptionalelor, menstra era extrem de neregulat.
Aceasta saptamana ar fi fost normal a 4-a saptamana de cand nu iau pastile si, in mod normal , ar fi trebuit sa apara.In tot acest timp am folosit prezervativul.
e deja sambata si incep sa imi fac probleme....credeti ca e cazul?au trecut cam 28 zile de la ultima mentra...dar cum spuneam, cand nu luam pastile...treceau si 38 de zile

Multumesc, sper sa ma ajute cineva cu un raspuns

#2 2008-07-19 12:03:47

Alina Delia
Addicted member
De la: Cluj-Napoca
Inregistrat: 2007-12-16

Re: Intrerupere administrare conceptionale

daca l-ai avut neregulat inainte de anticonceptionale acum ca le-ai intrerupt a devenit din nou neregulat. deci nimik de speriat. fa-ti un test de sarcina la 3 sapt de la contact sau 8 zile intarziere de mesntra

Cine rade la urma....gandeste mai incet dumbom

#3 2008-10-07 14:45:21

un_inger_bland
New member
Inregistrat: 2008-04-14

buna fetele...am si eu o problema..cu intreruperea de karissa...la mine a venit ciclu cand trebuia...la cam 30 de zile dupa ce nu am mai luat pastilele....mia venit pe 24 sept si vreo 6 zile a curs abundent, mie si inainte de karisa si cu ele ma tinea vreo 3 max 4 zile.....dar acum de cand leam luat dupa aceasta pauza de 1 luna...nu sa oprit snagerarea..nu curge mult dar de ajuns ca sa nu pot sta fara ob..
am vb cu o prietena care a mai facut pauze..si medicul ei ii recomandase niste pastile...eu nu am cum sa ajung la medicu gineco prea curand asa ca mam gandit sa va cer un sfat...
va pupic

#4 2008-10-07 16:12:57

Alina Delia
Addicted member

pai nush dereglare ceva...dar tot la un medic tre sa ajungi

#5 2008-10-07 17:12:41

un_inger_bland
New member
Inregistrat: 2008-04-14

aha
atunci o sa incerc sa ajung maine la el...
sa vad ce prog am la facultate:d si dau o fuga

Publicitate

loading...

#6 2008-10-07 17:53:54

Alina Delia
Addicted member

mai bien asa ..sanatate!!!!!!!!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.