homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Vreau sa-mi fie sters contul!-2

#20 2008-10-07 17:54:54

Chocolate22
Insomniac member
De la: cer pana la pamant
Inregistrat: 2007-11-28

Re: vreau sa-mi fie sters contul!

crys_ty_na a scris:

LadyInRed a scris:

crys_ty_na a scris:

pt ca odata cu mesajele voastre se sterg si ale altor useri si nu este corect fata de acestia...

sergi DOAR mesajele useerului respectiv, iar ceea ce apartine de deschiderea topicurilor inlocuitzi mesaje;le.... simplu nu?

pt a face asta ar trebui sa luam pe rand toate mesajele voastre...si nu are nimeni timp deasta...

timp nu trebuie. doar 2 secunde cat se bifeaza casuta. si nu se sterg alte mesaje. asta e vrajeala de 2 lei, scuza-ma. ce treaba au mesajele mele cu cele ale altui user? oricum nu am decat 1 topic sau 2 deschise si nu au importanta, asa ca nu se vor pierde prea multe.
doar mesajele mele si atat.

Daca esti fata, citeste!!!
postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama dumbom
copil botos sad cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme

#21 2008-10-07 17:55:32

LadyInRed
Hero member
De la: _________
Inregistrat: 2007-06-07

crys_ty_na a scris:

LadyInRed a scris:

crys_ty_na a scris:

pt a face asta ar trebui sa luam pe rand toate mesajele voastre...si nu are nimeni timp deasta...

iar cristina incepem cu minciunile astea?
iti zic eu cum se face...cauti pur si simplu topicurile deschise de userul respectiv... inlocuiesti mesajul lui cu al tau si apoi din setarile forumului stergi toate mesajele userului respectiv

si repet...cine crezi caare timp sa faca toate astea? mai ales la useri cu f multe mesaje?

vrei sa caut eu pt tine topicurile scrise de chocolate k sunt convinsa k sunt mai putine de cate degete ai la o mana ...iar treaba asta ti-ar lua 10 minute maxim....din timpul vostru pretios

Dar cum motivul de ne-stergere a mesajelor e altul...se aduc mii si mii de scuze

#22 2008-10-07 17:55:42

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

asa...ca sa fie clar nu vom sterge niciun mesaj...daca doriti vi le stergeti cu manuta voastra unul cate unul si cele de inceput de topic vor ramene...iar apoi va vom sterge userul si cu asta incheiem discutia....

happy with him...inlove with him...puss

#23 2008-10-07 17:55:43

rh
Hero member
Inregistrat: 2007-01-11

ladyinred, lasa pt alte locuri tonul tau agresiv. consider-o atentionare!

#24 2008-10-07 17:56:29

LadyInRed
Hero member

ivy a scris:

Chocolate22 a scris:

Daca nu se poate pe cale amiabila se poate rezolva si altfel.  neutral

daca tot sunteti asa descurcarete, de ce nu mai dati o data buzna prin forum si stergeti tot ce va doreste sufletelu? ca sa nu va mai rugati atata de unu' si altu' sa va stearga voua mesajele wink

Pt ca le vine mult mai usor moderatoarelor ... multumita???

Publicitate

loading...

#25 2008-10-07 17:56:55

Chocolate22
Insomniac member
De la: cer pana la pamant
Inregistrat: 2007-11-28

ivy a scris:

Chocolate22 a scris:

Daca nu se poate pe cale amiabila se poate rezolva si altfel.  neutral

daca tot sunteti asa descurcarete, de ce nu mai dati o data buzna prin forum si stergeti tot ce va doreste sufletelu? ca sa nu va mai rugati atata de unu' si altu' sa va stearga voua mesajele wink

de ce te bagi? cumva scrie moderator sub id-ul tau? smile

Daca esti fata, citeste!!!
postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama dumbom
copil botos sad cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme

#26 2008-10-07 17:57:38

LadyInRed
Hero member

rh a scris:

ladyinred, lasa pt alte locuri tonul tau agresiv. consider-o atentionare!

citeaza-mi si mie unde am tonul agresiv te rog...si n-o consider nimic pt k am vb cat se poate de calm wink
cat despre agresivitate...te-as ruga sa fii mai atenta la ceea ce mi-a adresat mie respectivele... wink

#27 2008-10-07 17:57:41

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

gata...ati primit explicatia...topic inchis...

happy with him...inlove with him...puss

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.