|
Nu esti logat.
Chist ovarian functional#1 2008-08-02 01:17:34
Chist ovarian functionalAcum patru luni (in aprilie) mi s-a diagnosticat un chist ovarian de 4cm pe ovarul drept. Am ramas foarte socata pentru ca, din cate stiu, femeile care iau anticonceptionale fac foarte rar acest tip de chist. Dr. nu m-a lamurit deloc. Mentionez ca iau anticonceptionale de ani de zile (peste 4 ani), dar din toamna anului trecut Dr. m-a trecut pe anticonceptionale trifazice pentru ca aveam dureri foarte mari la menstruatie. Offline #2 2008-08-02 01:29:21
Re: Chist ovarian functionalmai exista cazuri in care chisturile nu raspund la tratament...eu zic sa stai macar 3 luni cu yasmin si sa vezi...si nu ti vei pierde ovarul...chiar daca se ajunge laoperatie se extirpa doar chistul...nu tot ovarul... happy with him...inlove with him... Offline #3 2008-08-04 13:37:45
Re: Chist ovarian functionalsi eu am functional, fa tratamente naturiste cu tinctura de muguri de zmeur, de ex There are two things in life: you have to die and you have to live until you die. mamica de doua fete cucuiete Offline #4 2008-08-04 13:45:38
Re: Chist ovarian functionalExista un topic "Dr. ginecologi buni" pe forum. Da un search si o sa gasesti acolo recomandari. Offline #5 2008-08-09 14:57:41
Re: Chist ovarian functionalAveti cumva idee cam cat m-ar costa o operatie laparoscopica a chistului? Si unde se poate face in Timisoara? Recomandari, sugestii. Mersi mult. Offline Publicitateloading...
#6 2008-08-10 17:38:01
Re: Chist ovarian functionalnu te stresa asa tare....s-ar putea sa mearga cu yasmin....si eu am avut unul de 3,5 pe ovarul stand si dupa 6 luni de yasmin, a disparut...(asta daca e chist functional) Offline #7 2008-10-08 01:35:07
Re: Chist ovarian functionalam un chist de 5 cm......nu inteleg un lucru....nu am avut contact sexual...si imi este frica sa iau anticonceptionale..ca am auzit ca iti poate provoca mai multe neplaceri....va rog sa imi spune-ti daca stiti vreun alt remediu pt.chist....va multumesc. Offline #8 2008-10-08 08:28:49
Re: Chist ovarian functionalnumai la dr poti afla, inclusiv unul homeopat. depinde de natura chistului, de mai multi factori mami de minuni Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|