|
Nu esti logat.
Va rog ajutatima cu niste pareri#1 2008-10-07 17:07:45
va rog ajutatima cu niste pareriiau novinette de 3 luni,acum sunt la folia a 3 a si mai am 4 pastile.de cam 2 zile ma simt rau..parca ma apasa ceva pe piep si parca respir greu.se poate sa fie de la ele?mi cam frica...ac le0am luat dupa ce m0a consultat ginecologul meu.nu am facut nici o analiza.stiu ca daca ma opresc din luat o sa imi apara o sangerare.vreau sa mai stiu daca ar trebui sa mai astept si o menstruatie pe langa sangerarea asta?? Offline #2 2008-10-07 17:55:06
Re: va rog ajutatima cu niste pareriummm...esti sigura ca de la ele? Cine rade la urma....gandeste mai incet Offline #3 2008-10-07 18:06:18
Re: va rog ajutatima cu niste pareripai mai ia alea patru Cine rade la urma....gandeste mai incet Offline #4 2008-10-07 21:52:28
Re: va rog ajutatima cu niste pareriginecologul ce a zis?mergi la un medic de planning si intereseaza-te.se poate sa fie de la altceva dar ca sa te asiguri mai bine da o fuga la planning They can because they think they can. Offline #5 2008-10-07 21:53:13
Re: va rog ajutatima cu niste parerimergi la medic...teoretic daca e de la ele ar fi trebuit sa apara de la inceput... happy with him...inlove with him... Offline Publicitateloading...
#6 2008-10-08 11:12:53
Re: va rog ajutatima cu niste parerinu-ti vien in pauza sangeraraea daca e sarcina... Cine rade la urma....gandeste mai incet Offline #7 2008-10-08 12:24:39
Re: va rog ajutatima cu niste pareri
senazatia ca nu poti respira o ai tot timpul sau doar uneori?, daca aceasta se datora ac, ar fi trebuit sa apara de la prima pastiluta eu asa zic.... Earth rotation is created by penguins running in circles around the south pole.Prove me wrong... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|