|
Nu esti logat.
A incercat cineva Colonix sau tratamente asemanatoare?#1 2008-10-08 12:37:12
a incercat cineva Colonix sau tratamente asemanatoare?Am citit de curand despre Colonix, programul de curatire interna. Dar nu am incredere in testimonialele de pe site-ul lor...as vrea sa aflu cateva pareri obiective. Daca cumva a incercat cineva, rog sa-mi spuna si mie ce efecte a observat. Ar fi un f mare sacrificiu pt mine si sotul meu sa cumparam acest produs din cauza pretului f piperat, dar daca as sti ca e bun, as face orice. Nu stiu ce avem, dar desi suntem tineri si ar trebui sa fim sprinteni, de la un timp ne simtim balonati tot timpul, ne ustura stomacul cand nu mancam la timp, ne doare burtica dupa ce mancam, suntem f obositi si fara putere si chef. Eu una nu stiam ce e aia balonare pana acum cativa ani, cand dintr-o data am inceput sa ma balonez. si de atunci tot asa...Dar am senzatia ca e din ce in ce mai rau si nu-mi place sa ma simt asa pleostita. Daca stiti vreun remediu in afara de Colonix, ar fi bine primit sfatul. Invatati de la stanci sa sperati De la cer sa luminati De la nor sa credeti in zbor De la ploaie sa turnati peste altii dragoste si impacare... Offline #2 2008-10-08 12:43:38
Re: a incercat cineva Colonix sau tratamente asemanatoare?eu mai stiam de cura cu argila...e de purificare si detoxifiere, parca "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #3 2008-10-08 12:46:47
Re: a incercat cineva Colonix sau tratamente asemanatoare?mai e vorba si de alti factori : ce mancati, cum mancati (pe fuga presupun, ca noi toti), cat de stresati sunteti... Offline #4 2008-10-08 12:49:50
Re: a incercat cineva Colonix sau tratamente asemanatoare?pentru balonare, parca mai sunt bune si pastilutele de carbune... "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|