|
Nu esti logat.
Exluton si menstruatie#1 2008-09-28 15:45:54
Exluton si menstruatieBuna ziua! Am luat exluton fara oprire (dupa sfatul medicului), timp de 1 an si o luna, in timpul alaptatului. Am inceput sa iau de la doua luni dupa nastere, si l-am intarcat pe bebe la 1 an si 3 luni, atunci am oprit si pastilele. In tot acest timp nu am avut menstruatie. Am incetat sa iau exluton acum 5 zile si inca nici un semn ca mi-ar veni ciclul. Care este perioada de gratie? Am citit pe undeva, ca aceste pilule luate pentru o perioada prea lunga pot genera menopauza. Imi puteti explica despre ce este vorba? Menopauza forever... ? Adica nu voi mai putea avea copiii niciodata? Offline #2 2008-09-28 15:54:46
Re: Exluton si menstruatienu cred ca e vb de menopauza...tu nu ai avut menstra tocmai pt ca alaptai...mai asteapta sa vezi daca nu apare menstra sau mergi la medic sa ti dea alte pastile anticonceptionale... happy with him...inlove with him... Offline #3 2008-09-28 18:04:21
Re: Exluton si menstruatiemultumesc pentru raspuns! sper ca alaptatul sa fie cauza intarzierii! U're doing a great job here! Offline #4 2008-09-28 18:41:16
Re: Exluton si menstruatiecu placere...te asteptam cu vesti si multumim happy with him...inlove with him... Offline #5 2008-10-03 14:39:52
Re: Exluton si menstruatieAu trecut iata ceva zile si nici un semn de menstruatie Lactatia a disparut definitiv. Am citit ca exista un medicament, Duphaston, care este recomandat in cazurile de dereglari menstruale, insa din ce am gasit pe forumuri si prospecte se ia in prima sau a 5-a zi de menstruatie, nu am inteles exact. Insa la mine nu a aparut deloc deci nu stiu daca ar fi tocmai o idee buna sa iau. 0 sa ajung la doctor dar din pacate abia saptamana viitoare, pt ca doamna doctor are foarte multe programari. Offline Publicitateloading...
#6 2008-10-03 14:45:34
Re: Exluton si menstruatieAnalissa daca au trecut cel putin 3 sapt de la acele contacte cu risc, fa un test de sarcina sa te linistesti cel putin din punctul asta de vedere. Duphastonul intr-adevar se ia pentru declansarea menstrei insa numai la recomndarea medicului. Asteapta sa ajungi sapta viitoare la consultatie. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #7 2008-10-03 14:46:25
Re: Exluton si menstruatiescuze k intervin dar nu am inteles ceva.cat timp alaptezi,nu ai menstra? Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare..... Offline #8 2008-10-03 14:56:27
Re: Exluton si menstruatiecat alaptez poti sa ai sau nu menstruatie , eu nu am avut iar dupa ce am intrerupt lactatia menstruatia a aparut dupa 2 luni si am luat si eu exluton in perioada asta Offline #9 2008-10-04 20:19:21
Re: Exluton si menstruatiedupa ce ai intrerupt lactatia ai intrerupt si administrarea de exluton? eu am renuntat si la exluton pentru ca ma temeam sa nu fie un factor in plus ce genereaza intarzierea. Offline #10 2008-10-08 14:49:36
Re: Exluton si menstruatieda am intrerupt si exluton , si in plus la exluton menstruatia poate fi si dereglata (pot apare sangerari intermenstruale , sau sa nu ai de loc , eu chiar daca luam exluton nu aveam menstruatie) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|