|
Nu esti logat.
Calendarul - metoda de contraceptie...#1 2008-10-08 16:03:17
Calendarul - metoda de contraceptie...Buna ziua!! Stiu ca acest subiect a fost abordat iar si iar, insa ma framanta niste griji. Sunt foarte preocupata sa nu rman insarcinata deocamdata si am luat aprox. 9 luni pilule contraceptive fara o pauza de 2 sau 3 luni.... si chiar daca nu a fost prima data cand m-am protejat astfel ci dimpotriva, nu am luat in considerare in trecut vreo alta metoda, au avut un efect destul de rau asupra mea am hotarat sa renunt la ele si abordez "metoda calendarului". Am menstruatia la fiecare 28 de zile si am citit ca perioada de abstinenta sau de alt gen de contraceptie este de la ziua 10-17 a ciclului insa eu stiam de la ziua 11... plus ca astazi este ziua a 12-a... si memento-ul de pe mobil a fost setat de la ora 9.00!! Pana la ora aceea insa... s-a comis o fapta necugetata... nu m-am gandit la data de astazi.... stiu ca e un act de pura iresponsabilitate.... dar sunt cam speriata si as vrea sa stiu daca niste spalaturi vaginale cu o substanta binecunoscuta (care are de fapt efect antibacterian)ar fi indicate sa ma ajute sa nu raman insarcinata prin inlaturarea spermei. Sperma s-a scurs... teoretic dar stiu orientativ nr. de spermatozoizi din lichidul seminal si ma simt coplesita de grijile de a nu fi facilitat sansa de a ramane insarcinata... apoi daca am menstruatie la data stabilita luna aceasta... e 100% ca nu am ramas? Cu riscul de a posta probabil intrebari care au mai fost cu siguranta puse... as aprecia foarte mult un raspuns. Multumesc anticipat. Offline #2 2008-10-08 16:06:11
Re: Calendarul - metoda de contraceptie...eu zic sa iei pastila de a 2 zi , si cu calendarul nu prea e eficent ... eu de exemplu asa m-am pacalit cu robi Offline #3 2008-10-08 16:09:24
Re: Calendarul - metoda de contraceptie...si mai`mea a ramas insarcinata cu mine tot din cauza metodei calendarului. nu e eficienta deloc. mai bine te orientezi spre alta metoda de contraceptie. Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013 Offline #4 2008-10-08 16:10:52
Re: Calendarul - metoda de contraceptie...Multumesc pt raspuns... dar eu locuiesc in Germania... si cam pentru orice imi trebuie retzeta... nimic u se elibereaza fara acordul medicului...ma intelegi? Iar pilulele au un efect destul de rau la mine. Nu sunt sanse sa imi dea doctora prescriptie pt pilula aceea intrucat doctorii de aici sunt reticenti pana si la antibiotice... dar la ceva invaziv. Sunt intr-o situatie jenanta si indezirabila. Mersi oricum. Offline #5 2008-10-08 16:13:00
Re: Calendarul - metoda de contraceptie...pai te duci la dr gin si ii explici situatia ... nu cred ca nu iti da reteta ... doar nu prefera un avort , vb aia mai bine da o pastila Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|