homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Insarcinata?

#1 2008-10-08 20:55:14

oana16
Sr. member
De la: capitala culturara
Inregistrat: 2007-04-21

insarcinata?

hello fetelor.....iau antibebe de vreo 8 luni de zile si luna trecuta am fost racita si am  fost nevoita sa iau  antibiotic, dupa ce am intrerupt tratamentul cu antibiotic am folosit protectie suplimentara 7 zile( ca de altfel si in timpul tratamentului) , ciclua mi-a venit pana acum la termen si in ultima luna mi-a venit mai mult deact deobicei cu niste dureri( probabil am racit putin), problema e ca de vre-o saptamana cam am burtica balonata mai mereu ....adika e mai mare si eu deobicei nu ma prea balonez... si am pofta de mancare si de dulciuri f mare ...inainte avean dar nu chiar asa....si + de asta ma simt f obosita ...m-ar tenta sa imi fac un test de sarcina sa vad dac cumva sunt...? desi si in momentul de fata iau antibebe...

Iubirea e un lux ce nu si-l permite toata lumea

#2 2008-10-08 20:56:37

cornflower
Hero member
Inregistrat: 2006-11-02

Re: insarcinata?

antibebe din cate scrii ai luat corect , teoretic nu ar trebui sa fie vorba de vreo sarcina

#3 2008-10-08 21:01:30

lady in black
Insomniac member
Inregistrat: 2007-11-28

burtica nu apare asa imediat ci dupa cateva luni asa ca stai linitita
din cate zici tu le-ai luat corect asa ca nu te stresa smile

#4 2008-10-08 21:23:14

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

stai linistita oana...te ai protejat urmatoarele 7 pastilute de la terminarea acelui tratament asa cum trebuia...cel mai probabil e vb de o mica problema la sistemul digestiv carese suprapune cu alte stari...

happy with him...inlove with him...puss

#5 2008-10-08 22:13:35

Khristall
Insomniac member
De la: Casuta noastra
Inregistrat: 2007-10-08

nu e vorba de sarcina sigur daca te`ai protejat si ai luat corect pastilutele. e si in mintea ta asta cu dulciurile poate...ia gandeste`te cam ce ai mancat zilele trecute...poate de la vreun aliment esti balonata.

Mamica de strumfulet... bebe 19 iulie 2013 hjarta

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.