|
Nu esti logat.
Insarcinata?#1 2008-10-08 20:55:14
insarcinata?hello fetelor.....iau antibebe de vreo 8 luni de zile si luna trecuta am fost racita si am fost nevoita sa iau antibiotic, dupa ce am intrerupt tratamentul cu antibiotic am folosit protectie suplimentara 7 zile( ca de altfel si in timpul tratamentului) , ciclua mi-a venit pana acum la termen si in ultima luna mi-a venit mai mult deact deobicei cu niste dureri( probabil am racit putin), problema e ca de vre-o saptamana cam am burtica balonata mai mereu ....adika e mai mare si eu deobicei nu ma prea balonez... si am pofta de mancare si de dulciuri f mare ...inainte avean dar nu chiar asa....si + de asta ma simt f obosita ...m-ar tenta sa imi fac un test de sarcina sa vad dac cumva sunt...? desi si in momentul de fata iau antibebe... Iubirea e un lux ce nu si-l permite toata lumea Offline #2 2008-10-08 20:56:37
Re: insarcinata?antibebe din cate scrii ai luat corect , teoretic nu ar trebui sa fie vorba de vreo sarcina Offline #3 2008-10-08 21:01:30
Re: insarcinata?burtica nu apare asa imediat ci dupa cateva luni asa ca stai linitita Offline #4 2008-10-08 21:23:14
Re: insarcinata?stai linistita oana...te ai protejat urmatoarele 7 pastilute de la terminarea acelui tratament asa cum trebuia...cel mai probabil e vb de o mica problema la sistemul digestiv carese suprapune cu alte stari... happy with him...inlove with him... Offline #5 2008-10-08 22:13:35
Re: insarcinata?nu e vorba de sarcina sigur daca te`ai protejat si ai luat corect pastilutele. e si in mintea ta asta cu dulciurile poate...ia gandeste`te cam ce ai mancat zilele trecute...poate de la vreun aliment esti balonata. Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013 Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|