|
Nu esti logat.
Intrebare!!!#1 2008-10-07 11:10:13
intrebare!!!Buna! Am o problema,va rog daca puteti sa-mi spuneti despre ce este vorba.Saptamana trecuta ,intr-una din zile am avut o scrgere mai abundenta de culoare alba si branzoasa...si ma ustura inauntru,ma manca...oare ce poate fi??problema e ca si prietenului meu parca i se exfoliaza pielea acolo si il mananca....vreau sa merg la medic dar as vrea sa stiu la ce sa ma astept.Va multumesc si va pup:* Offline #2 2008-10-07 11:12:25
Re: intrebare!!!Cred ca e candidoza. Are mama un baiat tare frumusel - Razvan Andrei Offline #3 2008-10-07 11:15:18
Re: intrebare!!!Cel mai probabil e vorba despre o candidoza. Insa cel mai sigur poti afla doar dupa o analiza de secretie. Asa ca, trebuie sa mergi la medic. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #4 2008-10-07 12:23:48
Re: intrebare!!!si sa mearga si iubitul tau, pt ca trebuie sa va tratati amandoi Offline #5 2008-10-07 14:13:55
Re: intrebare!!!Ms mult fetelor pentru raspuns. Offline Publicitateloading...
#6 2008-10-09 22:39:17
Re: intrebare!!!Am si eu o problema si nu prea stiu unde s-o postez...in fine...am o prietena care are menstruatie neregulata adica ceva de genul 1 luna e ok si 2 sau 3 nu-i deloc. A fost la medic si cik ii perfect sanatoasa...Mie mi se pare ciudat...totusi trebuie sa fie o solutie...sau chiar nu se poate face nimic ci numai sa se astepte...pana cand?....pls help Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|