homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intrebare !!~

#1 2008-10-09 22:01:05

skumpi
Vizitator

intrebare !!~

ma "monitorizez " de 3 luni lol si vad ca la fiecare menstra am niste dureri ciudate...zic ciudate pt ca nu le`am mai avut pana acum 3 luni ... ma doare normal burtica dar ma junghie asa in sus spre abdomen pana sub sani... iar in partea stanga sub san ceva mai tare ... acu 3 luni am crezut k e ceva legat d inima si am mers rpd la cardio si nu aveam nik...diagnosticu ? o nevralgie intercostala... abia a doua luna am observat k DOAR la menstruatie am durerile astea care credeam k sunt de la inima... ca in rest n`am pb...azi mi`a venit iar menstra si din nou aceleasi dureri...ma tzin asa cateva minute mai tare...si ma lasa 2 3 ore...apoi iar apar pt cateva minute...iar dispar....dupa a treia zi de menstra dispar complet...primele 2-3 zile is mai dureroase
mai doare pe cineva asa ? sau stiti cat d normale sunt durerile astea` ?

#2 2008-10-09 23:33:48

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

Re: intrebare !!~

pe mine nu ma doare...
pai normale sunt durerile de burta in timpul menstruatiei, nu de altceva.
eu zic sa mergi si la ginecolog, sa-i zici de durere. eventual sa-ti faca un ecograf.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.