homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Candida-principala cauza a cancerului

#1 2008-10-11 11:33:34

my_aa
Insomniac member
Inregistrat: 2007-10-29

Candida-principala cauza a cancerului

Cancerul este la ora actuala una dintre cele mai importante cauze care provoaca decesul. In acest video de 20 de minute, Doug Kaufman il intervieveaza pe oncologul italian Tullio Simoncini, autorul cartii ?Cancerul este o ciuperca? (este vorba despre Candida), care promoveaza o noua teorie referitoare la aceasta boala. Teoria sa sustine ca vindecarea cancerului poate fi simpla (fara riscuri) si rapida (in doar cateva zile).

In prezent celor diagnosticati cu cancer li se ofera de catre medici trei variante: operatie, chimioterapie sau radioterapie. Totusi, rata de succes este departe de a fi multumitoare.

In prezent, medicina se concentreaza pe a lucra cu ipoteza ca un factor important in aparitia cancerului este cel genetic, insa cercetarile recente arata ca acesta joaca un rol scazut in declansarea bolii.

Cercetarile doctorului Simoncini l-au condus la concluzia ca drept cauza principala a bolii este o banala ciuperca numita Candida. Aceasta exista in mod natural in organism, si nu cauzeaza probleme atat timp cat dezvoltarea ei nu scapa de sub control.

Tumoarea canceroasa este doar reactia fireasca a organismului de a se apara de aceasta ciuperca. Mai multe studii anterioare stabilisera deja o legatura evidenta intre cancer si Candida: intre 79 si 97% dintre bolnavii de cancer prezentau si infectii cu Candida.

Care este solutia? In acest video, doctorul Simoncini arata evolutia unor tumori spalate cu o banala solutie de? bicardonat de sodiu (praf de copt).

http://www.damaideparte.ro/index.php/ca … icala/591/ aici avti intregul articol
ce parere aveti despre asta?

„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”

#2 2008-10-11 12:10:00

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

Re: Candida-principala cauza a cancerului

hmmm... interesant, desi nu imi prea vine a crede.
mai degraba faceau infectia cu candida din cauza medicamentelor puternice pe care le luau pt tratarea cancerului...

#3 2008-10-11 12:17:02

mykutza
Moderator
De la: noi de acasica :X
Inregistrat: 2008-03-28

eu nu cred..noi am lucrat cu celule de cancer alaltaieri si abia cu tratament complicat se observa o ameliorare...

Sa nu te astepti sa te salut!

#4 2008-10-11 13:42:48

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

mi se pare o aberatie. cine stie care sunt mecanismele de producere  a canceruui isi da usor seamaca dr asta e nitel pe langa lol

mami de minuni hjarta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.