homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Sarcina dupa conizatie

#1 2008-10-11 21:46:18

iionuka
Membru
Inregistrat: 2008-09-24

Sarcina dupa conizatie

Pe scurt: Sunt Ioana si am 27 de ani. In luna iunie mi s-a facut o conizatie in urma unei displazii severe datorate HPV. La rezultatul histopatologic a iesit si CIS, dar marginile erau sanatoase si nu a mai fost nevoie de o alta interventie. (nu va mai povestesc stresul prin care am trecut pana am ajuns sa aflu exact ce am si cum se poate rezolva). Dupa 2 luni de la operatie am facut Adenotiparea si spre mirarea si fericirea mea nu mai aveam HPV. Din cate am inteles e posbil ca virusul sa se fi cantonat in zona respectiva si a fost inlaturat. La papanicolau mi-au iesit bacili si o colpita mixta pt care am luat tratament si spalaturi cu ceai de mustel. Acum urmeaza sa fac vaccinul Cervarix si cam 9 luni nu am voie sa raman insarcinata. Intrebarea mea este daca pot naste natural. Dr. din orasul meu spune ca trebuie sa fac cezariana. (operatia nu am facut-o in orasul meu ci in cluj). Din cate am citit si auzit, in luna a 3 a de sarcina mi se va face cerclaj si in a 38 saptamana acel inel va fi scos si cica voi putea naste normal. Este posibil? Va rog daca sunt persoane in situatia mea si au nascut sau sunt insarcinate sa-mi raspunda. Felicitari pentru acest site. Este de mare ajutor. Daca intram pe acest site cand aveam nevoie de un sfat, cand nu stiam ce se intampla, probabil treceam mai usor peste problema mea. Multumesc din suflet.

#2 2008-10-11 22:26:49

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

Re: Sarcina dupa conizatie

am auzit si eu varianta asta cu cerclajul insa nu stiu sigur. oricum ar fi, nu te cantona pe o idee. si eu am vrut sa nasc natural si am ajuns sa nasc prin cezarina apt ca ebeb era prea mare si dupa 7 ore de travaliu asta a fost decizia dr si a fost cea mai buna varianta pt bebe. pana la urma e cum vrea Cel de Sus smile

replica vazand si facand e una f sanatoasa smile

mami de minuni hjarta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.