|
Nu esti logat.
Glanda ?-4#58 2008-03-10 15:15:56
Re: Glanda ?
cum a zis si raluca ,dar sincer eu am slabit in 5 luni 8 kg ce inainte nu am reusit http://www.tamagochi.ro/pet-Tony un votulet zilnic daca se poate ! Offline #59 2008-03-10 19:11:54
Re: Glanda ?da,dar in niciun caz de la pastile, eu zic ca datorita tiroidei Offline #60 2008-03-10 19:13:31
Re: Glanda ?ai slabit pt ca tiroida iti functioneaza cum trebuie acum cu ajutorul pastilelor. #61 2008-03-18 18:02:07
Re: Glanda ?m`ia zis azi bunica sa ma duca mama la control ca ea crede ca am glanda..si `iamz is mamei...si a zismma ca bunica e nebuna ca asa era sa o nenoroceasca sipe ea..ca a dus`o la control si doctorul `ia dat pastile si ea avea o simpla gusa, sic and s`a dus la control la bucuresti a aflat ca nu are nimic. "Oamenilor le`as demonstra cat se inseala crezand ca nu se mai indragostesc atunci cand imbatranesc, fara sa stie ca imbatranesc atunci cand nu se mai indragostesc" (G.C.Marguez) Offline #62 2008-10-13 10:27:35
Re: Glanda ?Sper sa pot reactiva acest topic si sa-mi raspunda fetele astea care zic ca sufera de o forma sa alta de glanda si ca fac tratament pt asta... Offline Publicitateloading...
#63 2008-10-13 10:32:19
Re: Glanda ?Pot spune din experienta prietenelor mele ca nu au avut pb cu libidoul. Una din amicele mele tb sa se opereze in Nov, iar cealalta mai tb sa faca niste controale dar cu viata sexuala sunt bine amandoua, nu au pb. "Excelenta morala este un rezultat al felului in care traim. Devenim corecti, facand fapte corecte, devenim temperati comportandu-ne temperat si devenim curajosi facand acte curajoase." - Aristotel Offline #64 2008-10-13 13:29:02
Re: Glanda ?Eu am avut probleme cu libidoul pana sa incep tratamentul pt tiroida...de cand fac tratament nu ma mai recunosc daca mai iei si pilule sa stii ca si astea scad libidoul Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|