|
Nu esti logat.
Problema cu messengeru#1 2008-10-12 18:51:41
problema cu messengeruam o problema nu mai pot deschide messu nu il pot dezinstala dar nici sa descarc altul de pe net ce sa fac ?? Offline #3 2008-10-12 20:13:39
Re: problema cu messengerureinstaleaza windows`ul...poate ai virusi. eu asa fac Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013 Offline #4 2008-10-12 22:04:33
Re: problema cu messengeruAi incercat sa-l dezinstalezi din "panoul de control"?Sau doar l-ai strs ca ai vazut ca nu merge?Daca nu reusesti pana la urma,reinstaleaza windows-ul Iubesc si sunt iubita Offline #5 2008-10-13 14:37:57
Re: problema cu messengerucea mai buna chestie, cum au spus si fetele ar fi sa reinstalezi windowsul..vezi sa-ti pui pe d: ce ai mai important as nu le pierzi. sau incearca sa schimbi connection-ul cu proxies no proxies (cand nu vrea sa mi se deschida messul eu asa fac si merge dupa). Infrange-ti deci durerea Fii vesel de se poate Caci tot la zi ajunge Si cea mai lunga noapte! Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|