|
Nu esti logat.
O mica nelamurire#1 2008-10-13 19:18:40
o mica nelamurirebuna... am si eu o mica nelamurire... as dori sa incep sa iau pastilute anticonceptionale... dar la ultimul contact sexual p care l-am avut am avut o mica problema.... prezervativul s-a rupt si am fost nevoita sa iau postinor.... intrebarea mea este urmatoarea.... cand as putea acum sa incep sa iau pastilutele? k am inteles k e posibil sa am si niste sangerari de la postinor si as vrea sa fiu sigura cand as putea sa incep astfel incat sa nu apara nici o problema.. multumesc anticipat Offline #2 2008-10-13 19:19:58
Re: o mica nelamuriredr care ti le-a prescris nu ti-a exlicat cum sa le iei? Sa nu te astepti sa te salut! Offline #3 2008-10-13 19:22:28
Re: o mica nelamurirepai mi s-au prescris novynette dar ideea este ca am vorbit cu doctorul inainte se se intample beleaua.... Offline #4 2008-10-13 19:47:27
Re: o mica nelamurireiei prima pastiluta in prima zi de menstra..da sa fie menstra nu sangerare de postinor Sa nu te astepti sa te salut! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|