homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Dermatita seboreica

#1 2008-10-13 10:14:42

Emilya
Platinum member
De la: munte
Inregistrat: 2006-07-16
Site

Dermatita seboreica

Ce stiti despre afectiunea asta? de la o vreme iubitului meu i-au aparut pe pilea capului niste cojite ca la bebelusi care dupa ce cad lasa in urma pielea rosie...din cate am citit asa se manifeste dermatita seboreica...i se mai descuameaza pielea si langa nari si intre sprancele si in lobul urechii...Exista tratament? O sa urmeze probabil si o vizita la dermato dar as vrea sa stiu cateva pareri pana atunci

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body
Maia Ecaterina 14.01.2014 hjarta

#2 2008-10-13 15:01:43

_yohana_
Platinum member
Inregistrat: 2006-11-25

Re: Dermatita seboreica

cel mai bine e sa maerga la dermato,si sa nu puneti voi un diagnostic.poate nu e ceea ce ceredti voi si isi face mai rau

expect the worst , hope for the best!

#3 2008-10-13 15:05:31

Infinity
Hero member
Inregistrat: 2006-01-02

eu am asa sad si mi-a zis stilista ca se datoreaza faptului ca am pielea capului foarte uscata..mi-a recomandat sa ma dau cu ulei de masline si sa imi iau un sampoin cu sulf. Si mi-am luat sampon cu sulf si urzica dar mai rau mi-a facut..asa ca voi apela in continuare la samponul vechi..adica Clear (asta foloseam un picut mai inainte si era okay)

#4 2008-10-13 15:07:25

persifona
Vizitator

Eu am dermatita seboreica de cativa ani buni. In primul rand e f important sa stii ca nu se vindeca. Cel mult se poate ameliora. Chiar acum am o criza si am stat juma de ora in oglinda sa o camuflez cat de cat, dar degeaba, tot se vede.
E oribila.. am incercat o groaza de tratamente si inca mai incerc dar ti-am zis.. nu se vindeca sad

Eu am pe peste tot unde se poate, mai putin in capul pieptului, in rest pe scalp, pe marginea nasului, in urechi, dupa urechi, pe gat, intre sprancene.. nici nu stiu ce sa-ti mai zic. Ea nu e grava, dar e deranjanta pt ca te mananca si e si inestetica tare.

Sa nu se dea cu chestii gen Advantan sau altele pe baza de cortizon (parca), pt ca mai rau ii face si alea dau si dependenta. Eu am facut prostia asta sad

Infinity a scris:

eu am asa sad si mi-a zis stilista ca se datoreaza faptului ca am pielea capului foarte uscata..mi-a recomandat sa ma dau cu ulei de masline si sa imi iau un sampoin cu sulf. Si mi-am luat sampon cu sulf si urzica dar mai rau mi-a facut..asa ca voi apela in continuare la samponul vechi..adica Clear (asta foloseam un picut mai inainte si era okay)

Nu baga ulei sau creme grase ca mai rau fac.

#5 2008-10-13 15:11:45

Infinity
Hero member

persifona a scris:

Eu am dermatita seboreica de cativa ani buni. In primul rand e f important sa stii ca nu se vindeca. Cel mult se poate ameliora. Chiar acum am o criza si am stat juma de ora in oglinda sa o camuflez cat de cat, dar degeaba, tot se vede.
E oribila.. am incercat o groaza de tratamente si inca mai incerc dar ti-am zis.. nu se vindeca sad

Eu am pe peste tot unde se poate, mai putin in capul pieptului, in rest pe scalp, pe marginea nasului, in urechi, dupa urechi, pe gat, intre sprancene.. nici nu stiu ce sa-ti mai zic. Ea nu e grava, dar e deranjanta pt ca te mananca si e si inestetica tare.

Sa nu se dea cu chestii gen Advantan sau altele pe baza de cortizon (parca), pt ca mai rau ii face si alea dau si dependenta. Eu am facut prostia asta sad

Infinity a scris:

Nu baga ulei sau creme grase ca mai rau fac.

Am vazut Persi..dar ma gandeam ca o fi de la sampon sad

Publicitate

loading...

#6 2008-10-13 15:22:18

Emilya
Platinum member
De la: munte
Inregistrat: 2006-07-16
Site

se spala cu Clear for Men acum dar intre spalari revin cojitele alea...e recomandat sa se spele foarte des sau dimpotriva?

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body
Maia Ecaterina 14.01.2014 hjarta

#7 2008-10-13 15:51:15

Infinity
Hero member

Pai ar putea sa incerce sa se spele cand apar alea ..nu foarte frecvent insa.

#8 2008-10-13 21:25:14

persifona
Vizitator

Mai teoretic e bine sa te speli des, ca indepartezi surplusul de sebuum. Da eu daca ma spal des pe fatza, ma scaprin si mai si, ca se usuca pielea..

Sa se spele cu Nizoral urmand instructiunile de pe prospect, e f bun.
Si pe fata merge o Nizoral crema.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.